om Sertu00E3 bortom skönhet madrass

om Sertu00E3 bortom skönhet madrass

Sertu00E3 samarbetar med designern Vera Wang för deras Beyond Beauty madrass . Vera Wang är en världsberömd modedesigner , särskilt av bröllopsklänningar . Bortom Beauty är en Vera Wang livsstil madrass linje . Varumärket är fokuserad på lyx demografiska och marknadsförs som en top -of -the-line Sertu00E3 produkt

Construction

The Beyond Beauty madrass har en 6-tums skum med en 1-tums minne skum kudde toppen . Madrassen har inte ringar eller källor, men det har en patenterad metall bas . Den översta klädseln också funktioner 2 inches Talalay latex , ger ett märke av minne skum som Sertu00E3 hävdar upp till 33 procent mer tryckavlastning än andra madrass skum varumärken . Enligt webbplatsen Woodleys. com , det material som används vid Beyond Beauty madrassen är allergivänliga och anti -mikrobiella .

StabL-Base

Sertu00E3 kallar sitt exklusiva madrassbotten utforma " StabL-Base . " Den stödstruktur har en v-formad konstruktion syftar till att minska madrass gungning . Den StabL-Base ger en ram för skum , vilket ger ännu stöd för skum ut till kanterna på madrassen . Sertu00E3 fordringar deras träram är mer än dubbelt så starkt som traditionella trä ramar .

FireBlocker brandbarriär System

The Beyond Beauty Sertu00E3 madrass behandlas med FireBlocker , en patenterad blandning av syntetiska och naturliga fibrer . Madrasser som behandlats med FireBlocker kommer pyra men de kommer inte upp i eld , enligt hemsidan Mina Sertu00E3 madrass . Sertu00E3 hävdar att madrasser behandlas med FireBlocker kan bidra till att förhindra spridning av brand genom ett hem .

Beyond Comfort latexskum

The Beyond Beauty madrass ingår ett lager temperatur -reglerande latexskum , som utvecklats av Sertu00E3 för användning i deras madrasser . De lager av latex är placerad nära ytan på madrassen , och Sertu00E3 fordringar , det håller den sovandes kroppstemperatur konstant under hela natten .

säkerhets-och garantikostnader

Sertu00E3 ger en 30-års garanti på sina Beyond Beauty madrasser . När som helst under dessa 30 år , kommer Sertu00E3 ersätta en defekt madrass . Sertu00E3 erbjuder också en garanti komfort nivå , giltigt i 60 dagar efter köpet. Sertu00E3 byter din madrass för en uppsättning av samma eller mindre värde om du inte är helt nöjd .


Relaterade artiklar


skönhetssalonger tips för ansiktet
hur man skapar ett onaturligt naturliga skönhet.
hur man får billig skönhetssalonger i la
ursprungliga skönhet till trämöbler och antikviteter
Hur sker kroppen lukt?
hur man rengör trägolv för att bevara sin naturliga skönhet
hur du håller dina tänder vita
hur man kan behandla pinsamt problem av skönhet
hur plocka ögonbrynen
hur du tar bort tatueringar