hur man kan behandla pinsamt problem av skönhet

hur man kan behandla pinsamt problem av skönhet

. Det är illa nog att vi har osäkerhet om våra kroppsdelar, men det är ner rätt förnedrande när vi tittar i spegeln och plötsligt känner unwomanly och ful
1.
Acne av Butt

Butt akne orsakas oftast från svettas i kläder som är extremt små. Det är bra att ha en trevlig form och känner dig säker nog att bära tättsittande byxor, men om du svettas mycket, kanske du vill ompröva bär de huden stram bottnar.

Oavsett om du var välsignade med en fin form, arbetat hårt för att uppnå din figur, eller betalas en fin summa pengar för dina höfter och bullar försiktighetsåtgärder skall vidtas för att minimera risken för stum akne.

Om du redan har rumpa akne-inte oroa sig-det finns hopp. Besök din hudläkare för antibiotika som kommer att klara upp det i tid. Du kan be om prover av den antibiotika som de kan bli kostsamt. Ett billigare väg ut, för dig utan sjukförsäkring är att använda bensoylperoxid Lotion. Använd endast bomullstrosor att förhindra framtida utbrott.
2.
Chin Hair

grund av sitt läge, haka hår är bland de mest pinsamma skönhet problem. Chin hår och hormonella förändringar går hand i hand. Du är mer benägna att dem under klimakteriet och graviditet.

Även om du inte kan förhindra haka hår, kan du behandla dem upprepade gånger med laserbehandlingar. Försök att inte plocka på dem, eftersom detta tillför bakterier som leder till irritation.
3.
Toe Hair

Dessa är inte så illa som hakan hår och kan lätt vaxat eller rakat på samma gång du rakar benen. Köp ett vax kit från ditt lokala apotek. Vaxning är enkelt, sätta dig vaxet på håret du vill ta bort, placera en tejpremsa över vaxade området, tryck på remsan nedåt, dra sedan strippa. Det kan sting i två sekunder, men vad värre-två sekunder av smärta, eller gå omkring håriga tretåig
4
nagelsvamp

nagelsalonger ofta?. grogrund för spik infektioner. Nagelsvamp sprids från människor till verktyg, sedan verktyg för människor. Tänk på vem gör dina naglar, se om de rena sina verktyg med tvättsprit.

Om dina naglar är missfärgade eller om du upplever något obehag, bör du boka en tid med din läkare först bekräfta om du har en svamp. Din läkare kommer att guida dig i enlighet med hans eller hennes resultat.


Relaterade artiklar


Hur gör jag rent urin bort av en skönhet vila madrass ?
Hur en person hålla ögonbrynen i schack?
om toalettartiklar påsar
hur man ser bättre med 7 stora och billiga skönhetsprodukter
om Sertu00E3 bortom skönhet madrass
hur man skapar ett onaturligt naturliga skönhet.
hur man hittar gratis tatuering mönster
hur plocka ögonbrynen
hur du tar bort tatueringar
hur man tar hand om en mans hud