hur man skapar ett onaturligt naturliga skönhet.

hur man skapar ett onaturligt naturliga skönhet.

Detta är en artikel som bör tas med en nypa salt. Det är tänkt att vara något sarkastisk och ge en inblick i hur världen vi lever i, men det kan tas i praktiken också. I alla fall, det är roande
1.
Det är dags. Damer, få ut Botox injektioner och kasta bort dina rynkkrämer. Att vara en Barbie docka är inte längre bara en dröm. Kosmetisk kirurgi har skapat en super highway till att bli den perfekta tio för bara om någon och det blir billigare varje dag. Du kan spara upp din årliga bonus för den vaginala skärpa eller vad sägs om en mini ansikte liv. Ärren är inte mer, tack vare laserteknik. Kanske vill du bara lite större bröst eller din mage stoppade i. Möjligheterna är oändliga. Det finns ingen ursäkt för att låta dig gå. Om vi lägger så mycket vetenskaplig forskning bota sjukdomar som vi gör, fastställande våra brister, tror jag vi skulle kunna eliminera behovet av att bära rosa band och mål på vår tröja.
2.
Skönhet är bara huden djupt och djupt hud är alltid redo att skäras bort för att avslöja nästa lager av perfekta huden under. Vem visste? Nu kan vi också se ut som vår aldrig åldrande stjärnor såpopera och som måste veta att vi gjorde en resa till den lokala spa i helgen och det är därför vi är så glödande och bronserad och våra läppar så full och vällustig.
Låt oss inte glömma den inre skönhet, med det menar jag att man måste vara imputering antioxidanter, viktiga mineraler och fukt i våra kroppar. Vitaminer är inte bara för friska immunsystemet de håller vår hud lärt och våra porer minimeras.
Makeup har avancerade också, många innehåller nu fyllighet agenter och mineraler som diffust ljus. Allt låter så futuristisk. Tänk om det är hur avancerad skönhetsindustrin är nu, hur ser framtiden faktiskt hålla. Vi kunde vara så vacker att vi bara kan stirra på varandra för några sekunder i taget i rädsla för att bli förblindad. Precis som solen.
3.
Så, låt oss se. Först av allt hud bör alltid demonteras, kratsade, rensade, återfuktad och sedan alla brister bör åtminstone vara ljuset, som sprids om inte brännas av.
Hår på någon del av kroppen utom huvudet ska vara helt ogiltigt, elimineras på plats, genom laserteknik. Hår på huvudet, att man är alltför lätt, skär till stil och sedan fylld med kemikalier för att ge det glans och volym och slutligen att ligga med mer kemikalier.
fett på kroppen, glöm gym, bara göra en resa till din lokala lipo klinik och ta bort den men glöm inte att även ta hand om celluliter eller åderbråck, när du är där.
Om du vill ha den perfekta figuren, kan du gå bara för en snabb bröstimplantat, och /eller rumpa hiss. Som jag redan nämnt kan du också få din andra uppsättning läppar åt för om du behöver det.
Nu hoppas jag att jag har gjort allas skönhet elände försvinna i tomma intet och fick oss alla att känna lite mer tillfreds med vår organen.

tips och varningar


 • Skönhet är inte längre i betraktarens öga men händerna med skalpell.


 • Relaterade artiklar


  Om Q-tips
  Hur sker kroppen lukt?
  hur man kan behandla pinsamt problem av skönhet
  Hur en person hålla ögonbrynen i schack?
  Hur gör jag rent urin bort av en skönhet vila madrass ?
  hur du tar bort tatueringar
  att dölja en knaprig "kall" näsa
  skönhetssalonger tips för ansiktet
  är ögonfrans permanentvätska farligt?
  hur man tar hand om en mans hud