hur man ser bättre i 5 enkla steg

hur man ser bättre i 5 enkla steg

Det japanska ordet kirei betyder "vacker" och "ren". Denna artikel kommer att hjälpa dig att se renare och därmed vackrare! Det är för män och kvinnor, med 5 steg för varje. Denna artikel kan inte ser ut som underbara, men det kommer att få dig att se bättre-och på bara 5 enkla steg

Du behöver:
pincett
. Facial Bleach.
Tandblekning Strips.
Makeup (för kvinnor).
. . Razor (för män)


1
Plocka ögonbrynen

Det spelar ingen roll om du är man eller kvinna-en unibrow inte ser bra ut på någon! Använd en pincett för att plocka ut enstaka strån från ögonbrynen och du kommer bli förvånad över skillnaden! Om du känner smärta, bedöva området med is och fortsätta plockning.
2.
bleka tänderna

I dessa moderna tider, det finns bara ingen ursäkt för gulnat tänderna. Du kan köpa enklare Crest Whitening Strips för bara $ 15-$ 20, och förvandla ditt leende från krypa-inducerande till charmiga
3
Bleach Your Face

Be!. det din överläpp, haka, eller hårfäste-ansiktsbehandling blekmedel kan städa upp någon ansikte! Bara applicera i ansiktet blekmedel till någon del av ditt ansikte med oönskade mörkt hår.
4.
Shave Your Face (för män)

Neckbeards inte är attraktiva. Fuzz eller stripor räknas inte som ett skägg. Var noga med att raka ansiktet regelbundet och bli av med oönskade ansiktshår. Om du inte är säker på vad som räknas som "oönskat ansiktshår" på ditt ansikte, så fråga en ärlig vän och ta deras råd.
5.
Få bra makeup (för kvinnor)

köpa bra makeup är ett köp du kommer inte ångra. Om du inte vet vilken färg eller typ att köpa, gå till din lokala ULTA eller Sephora och fråga en säljare. De är mycket glada att hjälpa dig att välja ut smink som gör ditt ansikte lysa!
6.
få håret klippt

Om du någonsin tittat makeover visar, du vet att den största delen av alla omvandlingsprocesser är frisyr! Om du verkligen vill ha en ny look, gå till din lokala frisör och krydda gör. Ta en bild längs av vad du vill, så barberaren kan få din nya frisyr precis lagom.

Tips och varningar


 • När du köper smink, se till att köpa vatten-eller mineralsmink. Dessa sminkningar är mindre hård på huden och hjälper till att förhindra acne.
 • Se till att duscha regelbundet (minst en gång varannan dag) för att se till att du ser och luktar ditt bästa. Försök inte hoppa duschar och mask din lukt med parfym eller cologne -! Som bara gör dig luktar värre
 • ENDAST använda ansikts creme blekmedel i ansiktet. Någon annan typ av blekmedel kan skada din kropp!


 • Relaterade artiklar


  hur man långsamt ska sluta bita på naglarna
  Hur får man en perfekt pedikyr hemma
  hur man kan bli av oslipade fötter
  hur du tar bort magen hår
  hur du tar bort tung ögonmakeup snabbt
  hur sluta använda tänderna som sax
  är ögonfrans permanentvätska farligt?
  hur man bara ta hand om tänderna du vill behålla
  Hur slår cigarettrök naglar gula?
  hur man rengör trägolv för att bevara sin naturliga skönhet