Hur man använder en PED-ägg (om du är en dude)

Hur man använder en PED-ägg (om du är en dude)

Är du lider av torr och valkiga fötter? Har du stanna uppe sent en natt och fånga infomercial för Ped-ägg? Och undrar om det är OK för dig att använda den . . . eftersom du är en kille?? Oroa dig inte mer, eftersom ja, det är OK att använda Ped-ägg om du är en man! Men om du skäms och inte vill att andra ska veta att du använder Ped-Egg, här är några tips på hur man gör det diskret

Du behöver:. .
En Internetanslutning
Några dollar.
Ditt eget rum (för privatlivet).
PED-Egg.
Fötter som behöver lite näring!.


1.
Har du torr och kraftigt valkiga fötter?
Om du tittar ner på fötterna och omedelbart äcklad av vad du ser och vad du inte vill känna, behöver du troligen en PED-Egg bringa lindring till din torr och knastrig klackar och tår. Om du tror det dåligt oss föreställa oss vad din fru eller flickvän måste gå igenom när du sover tillsammans och din otäcka fötter gnider mot hennes! Om det är du, behöver du PED-ägg!
2.
INKÖP PED-ägget-ONLINE
Gå bara in på deras hemsida på www. pedegg. com och ordning din ASAP. Det kostar ett skäligt belopp för Ped-ägg själv, och du får ett par gratis tillbehör på sidan med ditt köp. Jag vet att när du går på webbplatsen, du omedelbart kan stängas av eftersom det ser ut som en kvinna som bara produkten. Men tro mig, om dina fötter är torra och valkiga är PED-Egg exakt vad du behöver.
3.
Öppnar din nya PED-ägg i PRIVATA
Om du är en dude och inte vill att någon ska veta att du bara beställde själv en PED-Egg, ta det paket som just anlänt med posten in i ditt rum och lås dörren. Öppna förpackningen och unsheath din Ped-ägg för första gången. Du kommer att märka att när du drar från botten på PED-Egg att avslöja skrapa verktyg som det ser ut som ett rivjärn. Oroa dig inte, det är vad gör det magiska!
4.
ANVÄNDA PED-ägg för första gången i total avskildhet
Nu när du är i ditt rum med din dörr låst, gå vidare och börja på den tuffaste, torraste, mest valkiga del av foten och börja skrubba Ped-ägg i en fram och tillbakagående rörelse. Omedelbart bör du börja se skikt för skikt av hård hud börjar lossna. Efter bara fem till tio minuter av användning, kommer du redan att se ny hud att visa sig på foten och du kommer att häpna. Bo på det för bara lite längre tills foten är ganska läkt! Amazing, är inte det?
5.
PUT YOUR PED-ägget BORTA på en plats som bara du vet var den är
Ja killar, att äga en PED-Egg kan vara ganska pinsamt. Vilken typ av manlig, grov, arbetare typ av kille äger och använder en PED-Egg? Men vet du vad, ingen behöver veta att du äger den! Håll den någonstans gömt undan vet vet om och hålla det för dig själv! Du och jag vet båda fötterna behov lättnad och PED-Egg är vad du behöver. Du har sett infomercial, såg magi, och nu läser den här artikeln (med en dude) som kan relatera till och talar om för dig att det fungerar! Dina fötter behöver det, och när du är klar, kommer din hjärtas dam hur mjuk och smidig dina fötter kommer att känna. Och om hon frågar, berätta bara du lägger lite lotion på det en dag. Hon förmodligen inte kommer att driva utöver det! Njut av.

Tips och varningar


 • jag är inte en PED-Egg anställd betalat för att främja sina grejer. Jag är bara en vanlig dude som hade torr och otäck fötter, men var i onödan skäms för att använda Ped-Egg. Men efter jag fick min (i hemlighet) och använde den (privata) bevittnade jag förstahandsinformation den magiska befogenheter Ped-Egg att läka. Jag är bara att dela min historia
 • Undvik överanvändning av PED-Egg. -Det kan vara beroendeframkallande, eftersom det känns bra, men definitivt sluta när du får nya hud ute i det öppna
 • .


  Relaterade artiklar


  hur du tar bort en fransk manikyr
  hur man odlar länge tånaglar
  om toalettartiklar påsar
  hur man spara $ 240 per år på hårklippning
  hur man rengör en läpp ring
  hur man gör Köln förra
  om piercing
  hur du gör din Razer längre
  hur du hittar den bästa elektriska rakapparater för män
  hur man sparar pengar ge dig själv en spa pedikyr