hur du tar bort förhårdnader från fötterna

hur du tar bort förhårdnader från fötterna

Även fula, fot förhårdnader är kroppens försvar mot upprepade friktion, irritation och tryck i samband med skor. Om du gillar bär öppna rejäla skor eller sandaler Men det finns ett enkelt sätt att undanröja dessa förhårdnader och avslöjar mjuka vackra fötter

Du behöver:. .
En hink
Varmvatten.
Kosher salt.
En valk skrapa eller pimpsten.
Vaselin eller lotion.
En tidning.
Tid.


1.
Använda valk skrapa eller pimpsten borsta lätt bort de yttre lagren av huden i de drabbade områdena. Se till att dina fötter är torra när du gör detta steg.
2.
Fyll hinken med varmt vatten. Se till att det finns tillräckligt med vatten för att helt dränka fötterna. Tillsätt ca 3 matskedar Kosher salt i vattnet. Jag rekommenderar också Johnsons fotbadet om du inte har några kosher salt. Regelbundna salt är okej också.
3.
Luta dig tillbaka och koppla av med den tidningen i ca 30 minuter, eller tills fötterna börjar beskära. Du bör lägga mer varmvatten om vattnet blir kallt.
4.
Med foten fortfarande är våt börja skrapa med förhårdnader verktyg eller pimpsten. Skölj skrapan ofta när detta görs. Du behöver inte skrapa kraftfullt för att ta bort förhårdnader, så inte mer än göra det. För hård gnidning kan medföra att huden i området för att bli för tunn och känslig.
5.
Applicera rikligt med vaselin eller din favorit lotion till dina fötter. Nu är du redo för de sandaler!

Tips och varningar


 • Om du har riktigt envis förhårdnader, rekommenderar jag en produkt som Pretty fötter och händer för att ta bort huden inom dessa områden. Den finns på apotek eller på http://www. prettyfeetandhands. com /
 • Du bör byta ut din fil eller sten ofta som de kan bli matt och ineffektivt.


 • Relaterade artiklar


  göra lotion och duschgel
  hur man har vackra fötter
  hur man tar emot kunglig behandling i montering för en krona hos tandläkaren
  hur man gör hemmagjord spray hår Detangler
  om piercing
  hur du gör din egen torrschampo
  Hur fungerar en näsborre arbete hår trimmer?
  hur du tar bort en fransk manikyr
  Hur man naturligtvis ta bort öronvax
  hur du håller dina naglar frisk