hur man har god hygien

hur man har god hygien

Det verkar som det ska vara sunt förnuft att alla ska ha god hygien. Men tyvärr, som många människor har kommit att upptäcka att så inte är fallet

Du behöver:.
Tandkräm
tandborste.
tandtråd.
munvatten.
schampo.
deodorant.
handtvål.
naglar Clippers /nagelfil.


1.
Gör en daglig vana att hålla sig ren. Detta innebär att man tar en dusch åtminstone varje dag, och se till att tvätta ansiktet varje morgon och kväll eftersom porerna kan bli igensatta med bakterier och olja som sedan kan leda till akne! Dessutom, kom ihåg att bära deodorant /antiperspirant efter dusch.
2.
Borsta tänderna varje dag. Det rekommenderas att vi borsta tänderna efter varje måltid, men realistiskt vissa människor äter för ofta för att hålla upp den vanan eller inte har råd att gå igenom rör med tandkräm varje vecka. Därför borsta en gång på morgonen och en gång innan läggdags bör räcka. Kom också ihåg att använda tandtråd och /eller använda alkohol fri munvatten.
3.
Tvätta håret antingen varannan dag, varje vecka eller varannan vecka (beroende på din hårtyp). Om du går för länge utan att tvätta håret på huvudet kommer så småningom att börja lukta obehagligt. Så även om du inte tar duschar dagligen ett stinkande huvud kan göra att du luktar förebrående, oavsett hur söta ni andra kan lukta. Var noga med att skrubba din hårbotten ordentligt och schampo minst två gånger.
4.
Håll finger-och tånaglar ren och putsad. Så mycket smuts kan samlas under naglarna att även om du är en relativt ren person naglar kan ge bort en annan typ av intryck. Använd spik Clippers att avlägsna all smuts eller en nagelfil till fil naglarna. Se till att du lämnar in naglarna vara av samma längd.
5.
Rengör dina öron! Det är lätt att försumma dem, men det är också lätt för människor att se all vax som kan bygga upp i dem (yuck!). Många har för vana att använda bomullspinnar för rengöring inuti i hörselgången och ta bort vax men det faktiskt kan driva vaxet längre i örat. Du kan tala med din läkare om hur du använder väteperoxid att rengöra dina öron eller andra naturliga metoder. Kom också ihåg att tvätta hela örat, och bakom dem, varje dag.
6.
tvätta händerna! Speciellt efter att ha använt toaletten. Det är också bra att tvätta händerna innan du äter eller rör vid ditt ansikte och efter att röra offentliga dörrhandtag.
7.
Se till att dina kläder är rena, eller åtminstone titta och lukta på det sättet. Mer än ofta människor kommer att ta en dusch och sätta på en tröja som luktar lite unket från bärs för mycket. För att ha god hygien och lukta gott kläderna du bär har att göra detsamma.


Relaterade artiklar


hur man rengör plastlinser öga glas
hur man behandlar en vikande hårfäste
Hur du ska sköta dina hudvårdsprodukter
Hur en vuxen blöja skiljer sig från en baby blöja?
hur du ger dig själv en ny look
hur man gör Herrparfym
hur har vackra, vinter fötter
hur du undviker att glasögon från repor
hur man gör Köln förra
Hur man naturligtvis bli av med inåtväxta hårstrån