hur man kan anpassa hårklippningsmaskiner

hur man kan anpassa hårklippningsmaskiner

Som allt annat, dina verktyg är bara så bra som ditt underhåll. Hårklippare kan användas för hästar, hundar, människor . . . men alla måste hållas i gott skick eller att de ska bara sluta fungera. Den här artikeln testamente hur du hur du rengör, justera och ta hand om ditt Clippers

Du behöver:.
Clippers
Clipper Oil.
Små hård borste.
Burk spray desinfektionsmedel.
Liten stjärnskruvmejsel.


1.
Clippers kan bli riktigt dyrt, eller de du får på apoteket. Att hålla dem rena är något de båda har gemensamt. När du slutar använda dem, damm tänderna bort med en hård borste. Sen ge det en chans av desinfektionsmedel för att hålla dem rena. Slutligen, lägg en droppe olja på tänderna och köra dem i några sekunder.
2.
Varje gångerna du använder din Clippers, du kommer att vilja göra en mer grundligt arbete. Du vill inte förlora dina delar: sitta ner vid ett bord och göra allt detta på en handduk. Det finns vanligtvis två skruvarna som håller tänderna plattan på enheten. Lossa de och ställ skruvarna åt sidan. Ta bort plattan och blåsa eller borsta allt hår ur enheten. Använd en andra handduk att torka av två blad bitar ren. Sätt sedan det hela ihop och återanvända skruvarna. Se till att få dem uppradade ens eller det kommer inte att köra rätt.
3.
För de flesta klippmaskiner, finns det vakter /guider som går på svärdet i sig så att du kan variera längden på håret. Vissa har också en nivå på sidan så om du vill använda kniven i sig själv, kan du få lite variation i längd. Det är allt som finns till den!

Tips och varningar


 • Att hålla Clippers när du fäster bladet, använd knäna för att kila enheten sedan din vänstra hand till Håll bladet, din rätt att göra skruvarna (eller tvärtom om du är vänsterhänt!)
 • Testa Clippers på armen för att se om de är korrekt justerade.


 • Relaterade artiklar


  om glasögon näsa kuddar
  hur man underhåller en piercing
  om SÖTNING
  om rakning gupp
  hur man rengör nya stinkande makeup borstar
  hur du tar bort oönskade hakan hår
  om spik Clippers
  hur man formar naglar
  Skillnaden mellan Köln och parfym
  hur man mjukar upp grov fötter