hur man gör ekologiska hand sanitizer

hur man gör ekologiska hand sanitizer

Ekologisk hand sanitizer kan göras enkelt och billigt hemma med endast ett fåtal ingredienser. Aloe vera gel, sprit och eteriska oljor används för att skapa en antibakteriell lösning som kan användas när som helst tvätta händerna är omöjligt. Detta är särskilt bra om du tillbringar mycket tid på resan, utan tid eller en plats att tvätta händerna. Detta recept gör cirka 4 oz. Organiska hand sanitizer

Du behöver:
Grain alkohol
. Ren ekologisk aloe vera gel.
Destillerat eller källvatten.
Träsked.
Tea tree eterisk olja.
Pump eller sprutflaska.
Etiketter.


1.
Blanda 1 oz. sprit med 2 oz. ren aloe vera gel i en liten skål.
2.
Tillsätt 1 oz. destillerat eller källvatten till blandningen och rör med en träslev att kombinera. Använd mer eller mindre vatten om blandningen är för tjock eller smal, att komma till önskad konsistens.
3.
Tillsätt 3 till 5 droppar av tea tree eterisk olja till alkohol-blandning. Rör om ordentligt med trä sked att kombinera.
4.
Häll blandningen i en ren plast pump eller sprutflaska. Etikett med innehåll och datum. Denna organiska hand sanitizer bör användas inom sex månader, eller ignoreras.
5.
Använd ca 1 tsk. av det organiska hand sanitizer per ansökan. Ingen sköljning är nödvändig. Det är bäst används när du tvättar händerna med tvål och vatten är inte ett alternativ, och det bör inte användas för att ersätta korrekt handtvätt.

Tips och varningar


 • Alla antibakteriella eterisk olja, som lavendel eller eukalyptus, som ersättning för tea tree för att göra ekologiska hand sanitizer, om det behövs eller önskas. Ekologisk aloe vera gel och eteriska oljor finns på vissa apotek och mest naturliga hälsokostaffärer.
 • Vid hudirritation, upphöra att använda ekologiska hand sanitizer. Detta är en sällsynt biverkan, men vissa människor kan uppleva irritation på grund av eterisk olja. Prova med en annan eterisk olja för att göra desinfektionsmedel om du har problem med tea tree. Lavendel är typiskt skonsam mot känslig hud, och det har antibakteriella egenskaper.


 • Relaterade artiklar


  hur du monterar en varmvattenflaska
  hur man gör en bar tvål varar dubbelt så länge
  hur man tar emot kunglig behandling i montering för en krona hos tandläkaren
  hur du tar bort kroppshår med släta bort
  hur man tar hand om en split nagelbädden
  Hur slår cigarettrök naglar gula?
  hur man gör alkoholbaserade parfym
  Hur får man en bättre rakning
  hur du kan hjälpa dina ögonbryn växa i snabb
  om Köln