hur man gör proteser vit

hur man gör proteser vit

Din proteser kan bli färgade från daglig användning, inklusive dricka kaffe eller äta spagetti. Du kan använda bakpulver och destilleras vitvinsvinäger att återställa det pärlvita glans till ditt tandproteser. Ge dina proteser denna behandling en gång i veckan, och du kommer att se till att de kommer att fortsätta att se ut som nya

Du behöver:
tandborste
. Bakpulver.
Destillerat vinäger.


1.
Förbered protesen vitare blandning. Fyll ett glas nästan till toppen med destillerat vit vinäger. Se till att välja ett glas som dina proteser lätt kan passa in. Tillsätt 3 msk bakpulver till glas vinäger. När du först lägger till bakpulver, kommer glas ättika fizz snabbt. Vänta tills blandningen vila innan du fortsätter.
2.
Placera dina proteser i glas ättika och bakpulver. Låt dem sitta i 5 till 10 minuter så att fläcken partiklarna att lossna.
3.
Skrubba dina proteser med en tandborste. Tag dina proteser ur ättika och bakpulver, men inte torka dem. Börja på ena tand, skrubba fram och tillbaka i fasta cirkelrörelser. Den milda slipmedel typ av bakpulver tar bort svåra fläckar. Doppa tandborsten tillbaka till kopp bakpulver och ättika ofta så att du borstar med ättika för att bleka och bakpulver att skrubba. Fortsätt att borsta varje tand individuellt för drygt 30 sekunder.
4.
Skölj och rensa din tandprotes. Låt dina proteser sitta under rinnande varmt vatten i ca 30 sekunder medan lätt borsta bort bakpulver med handen. Borsta dina proteser med en tandborste och tandkräm för en slutstädning.
5.
Blötlägg dina proteser natten. Efter skurning dina proteser, bör du genast se en skillnad. Flesta om inte alla fläckar bör vara borta, och proteser bör märkbart vitare. För att ytterligare bleka dina tandproteser eller om finns det några svåra fläckar, låt dina proteser blötlägg över natten. Helt enkelt låta dem sitta i ett glas med destillerat vit vinäger utan bakpulver. Se till att skölja dem på morgonen innan du använder dem.


Relaterade artiklar


om naturliga underarm deodoranter
hur man rengör nya stinkande makeup borstar
hur plocka ögonbrynen
Hur man naturligtvis bli av med inåtväxta hårstrån
hur du utför en stor pedikyr hemma
om oparfymerad duschkräm
hur man kan bli av oslipade fötter
om cross-dressing
hur man rengör trimmers näshår
om toalettartiklar påsar