hur man reparera en peruk

hur man reparera en peruk

Reparera en peruk kan vara lätt eller komplicerat, beroende på omfattningen av reparationen. Reparationer allt från enkla tovor att förlora spår. Även den mest trassligt eller dåligt konditionerad peruk kan återställas till sitt ursprungliga skick. Även professionell reparation inte alltid krävs att dessa tjänster på nätet och i de flesta städer

Du behöver:.
Bedövningskräm


1
Tvätta. . peruk. Om peruk är sydd i på kronan, översvämmas det i vatten. Men om peruk är limmad mot ett innerfoder, gör inte ner den i vatten, håll peruk på kronan och en mjuk borste och vatten till platsen ren. Tillstånd behövs som använder produkter från din lokala frisörsalong. Serum och oljor bör undvikas om de inte är i en dimma eller spray form.
2.
Trä en nål och sy alla slutar som kommit ogjort. För att säkra rötter i peruk till kronan eller foder, använder en matchande tråd färg och sy diagonalt över den ursprungliga sömmen att åter fästa lösa rötter eller spår.
3.
Om spår limmas på kronan av en peruk, använd en hårtork att värma limmet och ta bort eventuella lösa spår. Försök inte denna process om peruk är sydd i ett foder.
4.
Använd hår lim för att återansluta eventuellt löst spår till peruk. Applicera en droppe lim på varje lös spår och tryck sedan fast det i 5 sekunder. Vänta 24 timmar innan styling.
5.
Använd en professionell service. Kontakta en tjänst peruk reparation och frågar om de är specialiserade på din typ av peruk. Ge en tydlig beskrivning av de nödvändiga reparationerna. Rådgör flera butiker och jämföra prisuppgifter. Många peruk reparation butiker bara reparerar en peruk som är ren och fri från tovor.

Tips och varningar


 • Håll kronan på peruken och lätt kam eller borste hår från topp till rot.
 • Förvara din peruk på en sval torr plats och använda en modell huvudet när det går.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan bli av med löss
  hur man rengör dina glasögon med ett kaffefilter
  hur man rakar med en rak rakbladstyp
  om inåtväxta hår armhåla
  hur man håller hårklippningsmaskiner ren
  om oparfymerad duschkräm
  göra växtbaserade kosmetika
  om SÖTNING
  hur du gör din egen aftershave plaska med eteriska oljor
  om cross-dressing