hur man återskapa utseendet av Jacob Black från "Twilight"

hur man återskapa utseendet av Jacob Black från "Twilight"

Den mystiska Quileute indiska Jacob Black är känd i "Twilight" universum som Bella Swan bästa vän /varulv. Duplicera Jacob's utseende innebär anpassning ditt hår, hud och kläder. Andra förändringar kommer också att inkludera fitness regimen för att uppnå sina muskler. Du kan återskapa utseendet av Jacob Black på din egen

Du behöver:. .
Svart peruk
Hair elastisk.
Brun utan sol.
Svart T-shirt och jeans.


1.
Kamma ut din axel-längd svart hår. Om ditt hår är inte riktigt lika länge som Jacob's, kan du bära antingen en peruk eller gå utan som efter varulven Jacob fas. Om ditt hår är tillräckligt länge, bör det säkras bort i ansiktet med ett hår elastisk.
2.
Applicera en Brun utan sol två nyanser mörkare än alabaster. Jacob Black har en rödbrun hudfärg, så beroende på din ton, du kanske inte gå för mörk. Om du använder garvare, göra vissa din ansökan även av jämna till eventuella streck.
3.
Börja ett tyngdlyftning regim. Jacob Black är en starkt massiv för sin ålder, han har en mans muskler, inte en pojke. Prova att göra ett större antal reps (15 till 18) på två lockar att få Jakobs ton och definition.
4.
Ät mer enkla kolhydrater och rött kött. Jacob storlek är mest tillskrivas hans diet liksom hans livsstil. Han är en tonåring och raviner på enkla kolhydrater och rött kött som hamburgare.
5.
Klänning i dämpade begagnade kläder. Jacob's signatur utseende är blå jeans och en svart skjorta. Han gillar att vara mest vanligt när han förvandlas till en varulv och gillar inte att förstöra fina kläder. Han är barfota mest som ett resultat av hans varg dagar. Du kan också avstå från tröja som Jacob föredrar att vara bar överkropp.


Relaterade artiklar


hur man använder väteperoxid för att bli av nagelsvamp
hur man kan stoppa glasögon från imma
hur du bada din hund
hur man spara $ 280 - $ 570 per år på hår nedskärningar
hur man rengör dina glasögon med ett kaffefilter
Hur du tar hand om dina naglar ordentligt
Hur du tar ut kontaktlinser
hur man ser bra ut när du är sjuk
hur man gör ekologisk palm tvål
hur man får fötterna släta till våren med huskurer