hur man klär bra i skolan

hur man klär bra i skolan

Går på college kan vara stressigt nog utan att behöva oroa sig för vad man ska ha. Att upprätthålla en fräsch stil kan skapa ett bestående intryck när man går till nya platser, träffa nya ansikten och skapa en ny självkänsla genom processen. Mode är ett sätt en person kan beskriva för andra individualitet och förtroende som behövs för att bli framgångsrika
1.
Klä din ålder. Folk ser oftast bättre på college än under senare år trots den fruktade "Freshman Femton" pund viktökning. Bär kläder som kompletterar din kroppsbyggnad och var inte rädd att visa upp dina tillgångar. Detta kommer inte att vara en källa till ångra senare när man tittar tillbaka på foton av dig i din krafts dagar.
2.
Observera vad andra elever har på dig på campus och på stan. Välj en stil som speglar din personlighet, intelligens och charm. Sätt en individuell prägel på en trend utan bara imitera en stil.
3.
Välj bitar som är ledig och bekväm för klass och springer omkring campus. Dessa bitar bör också vara tillräckligt mångsidig för att vara utklädd på natten för klubbscenen. Kolla lokala butiker eller verksamheter återförsäljning som bär hippa och trendiga kläder.
4.
Håll det naturligt, och inte vara rädd för att bara platta-out-of-bed utseende . Kom ihåg att individuella skönhet kommer inifrån och smink och hår bör bearbetas på ett minimum. Det är skönheten i den inre själen som folk kommer ihåg.
5.
Köp en klassiker kostym för en anställningsintervju. Detta bör vara en kostym som är professionell och konservativ, men ändå trendiga nog att se modern. Välj färger som svart, grå eller brun. En makt kostym kan hjälpa dig att landa det perfekta första jobbet av college.


Relaterade artiklar


hur man sätter på yxa deodorant
hur man spara $ 240 per år på hårklippning
hur man kan bli av nagelsvamp med laser
hur man gör tyg våtservetter
frisyrer för långt naturligt lockigt hår
hur man använder dessa små bitar av kvar tvål
hur har vackra, vinter fötter
hur man gör en smöraren frisyr
hur man gör alla naturliga handgjorda babypuder på de billiga
hur man får den ultimata rakningen