Hur man sköter om en näsa ring

Hur man sköter om en näsa ring

Väl hand om din nya näsa ring är avgörande för att minska ärrbildning och förhindra infektion. Bra piercing omsorg börjar när du väljer din piercer och fortsätter genom hela tiden du har din näsa piercing. Du måste välja rätt smycken för näsan piercing och vara säker på att du fortsätter bra piercing hygien och vårdpraxis så länge du har din näsa ring

Du behöver:.
Saline solutionCotton vitaminer ballsLavender oilB med zink.

Hur ta hand om ett Nosring


1.
Välj ett bra piercer. Piercing affärer finns överallt i dag, och vissa är bättre än andra. Nose piercings är en vanlig typ av piercing, så de flesta piercers har erfarenhet av att göra dem. Leta efter en butik med ett fungerande autoklav, och be att få se spor testresultat. Spore tester kommer att visa dig att autoklaven fungerar. Se till att din piercer bär handskar och använder endast sterila instrument. Alla vassa ska återvinnas på ett behållare för biologiskt riskavfall (se Referenser).
2.
Bestäm om du vill ha en ring eller en stud. Även ringar kan placeras på ett antal platser på din näsborre, är det ofta bäst att placera piercing, väl lämpade för en stud så att du har möjlighet att ändra dig. Studs även ge utrymme för en osynlig näshåltagning, om du vill att din piercing att läka utan att andra människor veta att du hade det. Din piercer kan placera antingen en regel eller en ring i din nya näsa piercing, men kan en ring vara säkrare
3. .
Rengör din piercing dagligen med hjälp av kommersiella saltlösning eller 1 /2 tsp. of salt löst inom 3 till 4 oz. av vatten. Använd en bomullstuss för att rengöra piercing och stud eller ring på både insidan och utsidan av näsborren. Var noga med att ta bort eventuella skorpor på näsan ring innan du startar.
4.
Applicera lavendelolja dagligen med en ren bomullstuss eller hushållspapper. Rotera din näsa ring för att sprida lavendel olja genom såret. Se till att lavendelolja du väljer är läkemedel betyg innan du använder den på din nya näshåltagning.
5.
Var försiktig när du torkar ditt ansikte för att undvika att ta bort näsan stud. Håll kosmetika och hårvårdsprodukter borta från din nya näshåltagning att minska risken för infektion och ointressant ärrbildning.
6.
Ta en god kvalitet B-vitamin med zink medan näsan piercing läker. Detta kommer att hjälpa till med läkningen.
7.
Låt din näsa ring att läka för hela 8 till 10 veckor innan man överväger en förändring av smycken. Besök din piercer för att få hjälp med att ändra din näsa ring eller näsa stud.

tips och varningar


 • Om du märker tecken på irritation, infektion eller knölar på din piercing webbplats även efter att det har läkt, återvänder till daglig rengöring med koksaltlösning.
 • Undvik att använda alkohol, tea tree-olja, eller Betadine på näsan piercing.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan förebygga torr spruckna hälar
  Hur man säljer parfym för män
  hur man kan förhindra en nagelsvamp från att sprida sig eller återvända
  om piercing
  hur man gör rakvatten
  hur man gör en återfuktande spik olja
  hur man rengör tänderna hemma
  hur du gör din egen deodorant med aloe och guarkärnmjöl
  hur man ansöker cologne korrekt
  vad som orsakar inåtväxande hår?