elektrisk rakapparat tips

elektrisk rakapparat tips

Det finns en debatt om huruvida ett vanligt rakblad eller en elektrisk rakapparat ger dig perfekt rakning. Om du väljer att använda en elektrisk rakapparat, det finns små saker du kan göra för att se till att du får bästa möjliga rakning. Förutom att förbättra graden av rakningen kommer dessa tips också minska mängden "rakning" du åsamkas med en elektrisk rakapparat och kommer även att förlänga livslängden på din rakhyvel

Mjuka upp håret innan användning

Vanliga rakat hår har en tendens att bli grova och svåra att raka, även för den mest robusta elektriska rakapparater. Det är därför det är mycket viktigt att mjuka upp håret i förväg. Det enklaste sättet att göra detta är att ta en varm dusch. Om du använder elektrisk rakapparat för ansiktshår och sedan tvätta ansiktet med varmt vatten. Detta kommer att säkerställa att håret är så mottaglig för att skära eftersom det kan vara, och du kommer att märka att din rakning är mycket närmare.

Håll Razor rena och smorda

Före och efter varje rakning, ta skärmen och skäret isär och köra dem under kallt vatten för att avlägsna eventuella lösa hår och hud som fortfarande kan sitta fast i dessa rörliga delar. Detta kommer att minska friktionen, och låt din rakhyvel att köra med sin topphastighet varje gång du använder den. Medan du rengöra den, det är också en bra idé att lägga ett par droppar olja till saxen för att hålla den smörjas.

Byt Screen och Cutter Årligen

Även rengöring före användning kan garantera att din rakhyvel alltid går sitt bästa, efter 6 till 9 månaders användning rakhyveln blir naturligt matt och skärmen kommer att börja visa tecken på slitage. När du börjar märka dessa delar bär ut, är det viktigt att du byter ut dem så fort som möjligt. Inte bara kommer utslitna skärmar och fräsar tråkig rakningen, men de kan också öka risken för hack och repor.


Relaterade artiklar


hur du tar bort lukt från skor
hur man undviker kroppen lukt
hur man klippa bebisens naglar
hur man gör grönt te parfym
hur man använder en spruta gummi öra
hur man gör hemmagjord naturlig deodorant pulver
Hur du tar hand om dina fötter
hur man dödar bakterier
hur du håller dina tänder vita
hur man formar dina ögonbryn