hur att neutralisera parfym lukt

hur att neutralisera parfym lukt

En extra dimma för speciella tillfällen parfym kan skapa en överväldigande stank i stället en kvardröjande intryck, det kan också lämna en kvardröjande doft på kläder, långt förbi sitt överklagande. Det är en olägenhet, med några få enkla steg kan du tona ner att tunga doft, och ge intryck du vill uppnå

Du behöver:. .
Bomullstussar eller swabsRubbing alcoholWitch hassel ansiktsrengöring padsWhite vinegarSpray flaska

bort parfym från hud och kläder


1.
Om du råkar överdosera parfym, bör genomsyra en bomullstuss eller bomullstuss med tvättsprit och lätt gnugga huden där du sprutade parfym. Trollhassel kuddar arbete. Bara använda vad du har på handen. I värsta fall kan vinäger användas också. Oroa dig inte för det ättika lukten. När det torkar försvinner lukten borta. Låt området torka.
2.
Om den felande lukt på kläder som kan tvättas, och man har tid att tvätta dem innan du använder, tillsätt 1 /2 kopp vinäger till sköljning av tvätten att ta bort eventuella kvardröjande parfym luktar. Använd en extra tork blad också. Den ättika lukt kommer inte att finnas kvar på kläder, men det kommer att ta den unkna parfym bort också. Utöver detta drabbades kemtvätten.
3.
Om kläderna inte kan tvättas i maskin, eller om du helt enkelt ont om tid, häng plagget och duschflaska till lätt dimma det med vitvinsvinäger. Som ättika torkar det kommer att ta parfym doft med det. Om du har ett ångstrykjärn, och använda den för att tillämpa värme och fukt till dina kläder.
4.
Om du redan ut genom dörren när du märker att du overdoaed på parfym, försöker att gå till din destination i stället åka bil. Om du inte kan gå, rulla ner fönstren. Om du kommer några minuter för tidigt, ta en promenad längs blocket, vilket gör att parfym avdunsta lite.

Tips och varningar


 • Det är möjligt att bli "immuna" till en viss doft. Bara för att doften inte luktar starkt för dig, betyder inte att det inte är överväldigande ditt kontor-kompisar och middagsgäster. Aldrig mer parfym än du gjorde de första gångerna du hade det. Om du är osäker på om din parfym är för stark, be en vän eller arbetskamrat för yttrande. Förmodligen är de inte så bekant med din favorit parfym vara immun mot det också.
 • på någon av produkterna du använder från vit ättika för att kuddar trollhassel, läs etiketterna först, och sedan testa en liten, osynlig swatch på plagget innan du sprayar hela pjäsen.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort magen hår
  hur man sätter på FreshLook Colorblends
  hur man gör polera sista
  hur man spara $ 240 per år på hårklippning
  hur man sätter på yxa deodorant
  hur man gör en detox saltbad
  Varför växer under ärmen hår och sluta?
  hur du raka ansiktet varje dag med en icke-elektrisk rakapparat och inte få skärsår och stötar
  hur man kan sträcka läderstövlar hemma
  hur man rengör glasögon