populära mustasch stilar

populära mustasch stilar

Genom historien har det funnits en rad vanliga mustasch stilar. Utbudet av mustasch stilar varierar beroende på ansiktsform och vad folk vill att de ska se på första mötet dem. Mustascher har förmåga att lämna ett bestående intryck på människor runt om. För detta faktum är det viktigt att överväga alla populära mustasch stilar, för att avgöra vilken stil som är bäst för en viss ansiktsform

Du behöver:. .
Tio tabletter C-vitamin, acetylsalicylsyra eller multivitamin
Mortel.
Skål.
1 tsk.
 varmt vatten.
Face trasa.

mustasch

mustasch är anser ett som är tunnare klippta och längre åt sidorna. De är mest kända av ändarna är böjda uppåt, som kan upprätthållas med hjälp av styling vax. Namnet på denna stil kommer från det faktum att mustaschen är väl att likna styret på en motorcykel. Denna typ av mustasch har även en egen klubb passande namnet styret klubb som bildades 1947 enligt den officiella hemsidan, "är vi baserade på Windsor Castle puben i London, England och är en internationell klubb för män med styret mustascher. "

Fu Manchu Mustache

Fu Manchu mustasch stil kännetecknas av området ovanför läppen trimmas och kort och sedan sidorna, samtidigt trimmas, hänga ner och hänga ned kring läpparna. Denna stil på sidorna kan vara så lång som under hakan i de flesta fall. kan detta stil också kallas hästsko mustasch. Denna stil var uppkallad efter karaktären Fu Manchu i romanen av Sax Rohmer. Ironiskt nog karaktären i romanen hade ingen ansiktshår, men mustaschen senare lagts till i filmen.

Pencil Mustache

penna mustasch är en stil som är mer populärt odlas och enklare att underhålla. Den kännetecknas av en tunn beskurna, stil som inte vanligtvis går utöver sidorna av läppar. Denna stil helt enkelt odlas precis ovanför överläppen och är en klassiker leta efter affärsmän som vill växa en mustasch. Denna typ av mustasch kan skäras på många olika sätt. Det kan lämnas gles och väldigt mager, eller det kan vara tjock och full. Den penna mustasch ibland kallad mouthbrow.


Relaterade artiklar


kolon rengöra och alkohol
hur du gör din parfym längre under dagen
hur man förebygger rakkniv brännskador
hur man spara $ 280 - $ 570 per år på hår nedskärningar
material i en tandborste
Hur du tar linser ut
hur du tar bort protesen lim från tandkött
hur kan lysa dig le för mindre
hur du uppdaterar ditt utseende
hur man gör en make over för att dina händer