skälen till skönhetssalonger

skälen till skönhetssalonger

Skönhetssalonger kan verka som en fråga om individuella preferenser, men hur du presenterar dig själv kan ha en betydande inverkan på ditt liv. Oavsett om du är intresserad av att locka en medlem av det motsatta könet eller göra ett gott intryck av personalstyrkan, är bra skönhetssalonger väsentliga

Du behöver:. .
Tandborste
Tandkräm.
Floss.

Vad är skönhetssalonger?

skönhetssalonger --- även kallad personlig hygien --- är handlingen att ta hand om din kropp genom rätt renlighet och själv- vård. Skönhetssalonger inte bara påverkar hur andra ser på dig, men har också en inverkan på hur du känner dig själv. När man ser och känner ditt bästa kan du presentera dig själv säkert med andra

Orsaker till skönhetssalonger

god hygien och kroppsvård är viktigt av följande skäl:.

1. Dålig tandhygien resulterar i en ökad incidens av systemiska hälsoproblem. Dr Nelson Wood säger att "en ren mun innehåller flera hundra miljarder bakterier, en siffra som ökar tiofaldigt när munnen inte är tillräckligt rengjorda. Använda saliv och gingival vätska som sin huvudsakliga näringsämnen, bakterier lever tandytor . . . hotar muntliga och systemisk hälsa. Munhälsovård, främst mun städning, är en viktig del av en hälsosam livsstil. "Han går att dra kopplingar mellan dålig munhälsa och betydande hälsoproblem, inklusive hjärtsjukdomar, diabetes, artrit, fetma och luftvägssjukdomar.

2. Inte duscha direkt efter träning ökar risken för MRSA (methicillian-resistenta Staphylococcus aureus), vilket kan leda till livshotande Staph infektioner, enligt en artikel av Mark Konstatin på The Saginaw News i Michigan.

3. Ditt utseende är det första intrycket som folk har av vem du är. Att välja att ignorera vanliga skönhetssalonger vanor kan tyda på att de omkring dig som inte är detalj orienterade, att du inte tar stolthet i ditt arbete eftersom du inte stolt över ditt utseende, eller som du inte är någon som önskar skall vidtas på allvar. Precis som curbvädjan är viktigt i marknadsföringen ett hem för försäljning, är din bild vad hjälper "sälja" dig för potentiella arbetsgivare, medlemmar av det motsatta könet, kollegor och alla andra grupper av människor du kommer i kontakt med. Ditt CV kan berätta historien om en välutbildad och skicklig person, men om ditt utseende och renhet inte gjorde då du sätter dig i underläge, eventuellt går miste om möjligheter till avancemang i arbetet och uppfyllelse i personliga relationer.

4. Dålig grooming kan indikera till andra som du saknar självkänsla. I sin tur presenterar dig själv på mindre än-din-bästa bidrar till ytterligare nedgång i hur du känner dig själv, skapa en ond cirkel av dålig självbild och obehag i sociala sammanhang.

skönhetssalonger Essentials

För att uttrycka din bästa fot framåt, följ dessa grunderna i personlig hygien för att öka din självkänsla och ge dig mer framgång i ditt samspel med andra.

duscha eller bada ofta, dagligen eller varannan dag. Använd kroppen tvål för att rengöra den all-over ytan av huden, med särskild hänsyn till områden som tenderar att bli svettig och hålla lukt, och schampo /skick ditt hår. Använd anti-perspirant/deodorant varje dag efter duschen att skära ner på kroppslukt.

För män raka eller trimma din ansiktshår snyggt varje dag eller varannan dag beroende på hur fort ditt hår grows. Trim näsa och öra hår månad. För kvinnor rakar armhålorna och ben hår två till tre gånger i veckan.

Håll håret trimmas för ett friskt utseende och undvika frisyrer eller hårfärger som är chockerande eller oprofessionellt (t. ex. en Mohawk, ljus onaturliga färger eller ränder). />
Bär kläder som är rena, i gott skick och skrynkelfri. Undvik kläder som visar alltför klyvning eller som är alltför snäv. Täck dina tatueringar, om möjligt. Undvik att bära kläder med kränkande bilder eller formulering.

Begränsa din användning av parfym eller cologne så att inte övermanna dem omkring dig. Försök inte använda dofter för att täcka kroppen lukt som orsakas av bristande hygien.

Håll händer och naglar rena och putsade.

Kom ihåg att överdriven organ smycken, piercingar och öronproppar kan ha en negativ effekt på hur du uppfattas av andra.

Borsta och använd tandtråd tänderna tre gånger om dagen och använda munvatten för extra frisk. Har tänderna rengöras professionellt gång i halvåret.


Relaterade artiklar


hur man gör parfym
hur man gör en ny tvål från gamla tvål slivers
hur man bleka tänderna
Best Travel grooming kit
hur du håller dina naglar rena
hur man applicerar nagellack ordentligt
hur du tar bort en inbäddad läpp ring
Fakta om thymuskin schampo
hur plocka ögonbrynen
vad mineraler är i tandkräm?