Vilken färg nagellack ska jag ha?

Vilken färg nagellack ska jag ha?

Den kosmetiska industrin tjänar pengar genom att ständigt presentera nya produkter. När det gäller att besvara frågan vad färg nagellack ska jag ha? Att vara moderiktiga och aktuella är ett bra ställe att börja. Den grundläggande strategin för att välja en färg på nagellack omfattar tillfälle, ditt personliga gillar och ogillar, din hudfärg och dina tillbehör

tillfällen och färg

Färgen på nagellack du väljer beror på var du ska bära det. Är det för arbetsplatsen, ett speciellt tillfälle eller bara för vardagsbruk? Om du ska på en dejt med din pojkvän, kan du vara flashig om du vill. Du kommer att vilja vara mindre tjusigt för en anställningsintervju.

Om du bär nagellack för att arbeta, glöm matcha det till din outfit. Du kommer inte vill ändra den varje dag. Välj neutrala färger eller naken-toner för vardagsbruk. Du vill rena, välklippta naglar när du har en intervju, gå klart. Ett annat alternativ kan vara en traditionell fransk manikyr som uppmanar till vit, ljusrosa och tydlig. För en twist kan du experimentera med persika eller aprikos istället för rosa. />
Om du ska på fest, bal eller cocktail timme, välja något roligt. Detta är det dags för den speciella lacken, den guldiga Silvers och bronsskulpturer som matchar dina smycken.

Hudton och nagellack

ljusare nyanser med rosa underton gå bra med ljus hy. Blå undertoner kan också gå med ljus hy. Ljusare hudtoner ser bäst ut i bär rött i dag och mer dramatiska nyanser på kvällen. Om du har oliv eller mörk hud, kommer guld och rostbildning spela upp huden. Mörkare hudtoner kan klara dig med djup, rik levande färger inklusive levande purpur och rött.

Tillbehör och polska Färg

Du kanske överväga att utveckla en samling färger nagellack. Du bör överväga nagellack som matchar ditt läppstift. Samma råd gäller för din garderob. Om du bär guld och brunt kläder, du vill matcha nagellack. Om lila och rosa gör samordna inte med kläderna, inte bära dem. Du vill vara konsekvent. Håll din dominanta nyanser av kläder i åtanke när du köper nagellack.


Relaterade artiklar


hur du tar bort en fransk manikyr
hur man sparar pengar och leva ett grönare livsstil
hur man använder en offentlig toalett utan att röra något
Hur du tar akryl naglar bort hemma med aceton
hur man gör behandlingen hår protein
Hur man använder en trevägs buffert
hur du gör din parfym längre under dagen
städning tips för skor
om toalettartiklar påsar
Hur skärpa rakblad med en tändsticksask anfallare