hur man ser ut som en professionell

hur man ser ut som en professionell

Dessa är grundläggande saker att tänka på när du behöver söka professionell. Din utseende, om någon kommer att erkänna det, kan bryta ett möte, intervju etc. Lär dig att se din bästa genom att hålla saker rent, enkelt och professionellt

Du behöver:. .
Razor
Järn.
Lint Roller.
Hårgelé och spray.
Borsta /kamma.
Business klädsel.


1.
Naturligtvis till den första starten är hygien. Dusch, borsta tänderna, och ta på deodorant. Håll dig ren. Ingen gillar en stinkande person. Var inte "den där killen".
2.
Detta betraktas också hygien, men det faktiskt inte alls har att göra med renlighet. Var noga med att raka varje dag. Du behöver inte vara slätrakad, men om du har en skägg /mustasch /bockskägg, hålla det tränas. Har du inte långt ansiktshår, och inte vara tilltufsad (kvinnor, inget brott, men om du har ansiktshår, bli av med det). Efter rakning, alltid använda rakvatten eller alkohol. Det kommer att hålla dig från att bryta ut, och oavsett vad du har hört, inte raka mot strömmen. Du kommer att rakning varje dag, så det inte kommer att växa för mycket. Rakning gör ont och ser otäck.
3.
Håll dina kläder enkel. Få enkla färgade skjortor och håll dem intryckta. Har antingen svart eller brun, läder skor. Byxorna ska vara ökad om de inte är jeans. Enligt min uppfattning ser denim inte bra ökat. Bältet ska matcha dina skor. Inga stora bältesspännen. Män, bär dina byxor centrerad på dina höftben. Kvinnor, bär dina byxor på midjan. Kom ihåg att hålla det enkelt. Enkel kostar oftast mindre. Inga Ed Hardy eller Affliction.
4.
Män, om du har hår, hålla den trimmas. Kam /borste det, och antingen använda gelé eller hårspray. Det tar inte mycket tid, och det gör en enorm skillnad. Kvinnor, sätta upp håret Sarah Palin stil. Det ser bra ut, och du får mer respekt. Att hålla ner ser lata.
5.
När du väl är tillsammans och ser bra ut, ta en ludd roller och rent fuzz, hår och smulor dina kläder. Nu, du ser bra ut. Gå jobbet /höja /affären /datum.

Tips och varningar


 • Håll myntverk på dig hela tiden.
 • Bli inte lata. Ser fråga.


 • Relaterade artiklar


  Hur man använder en rakning mugg
  hur man skulptera "David" blygd trim
  vad är orsakerna till kronisk inåtväxta hårstrån?
  hur man upptäcker om orsaker och bota dålig andedräkt
  hur man kan bli av dålig andedräkt lätt
  kolon rengöra och alkohol
  hur man använder en spruta gummi öra
  hur man köper en rakkniv
  Hur bidéer arbete?
  hur man gör rakningen längre