plockning av ögonbryn tips för män

plockning av ögonbryn tips för män

Många män forma och trimma sina ögonbryn för en mer clean-cut utseende. Beroende på preferenser, vissa män föredrar ett mer välklippta utseende kontra bara en trim. Oavsett utseende du siktar på, kan du använda följande steg för att utföra det. En enkel påminnelse är det mer du gör för att ögonbrynen, desto mer välskötta de visas, ju mindre du gör, desto mer robust utseende

Desinficera

Desinficering ögonbrynet området innan hårborttagning processen kommer att hjälpa dig i ett par avseenden. Detta kommer att mjuka upp rötterna av håret, så att den tas bort lättare. Det kommer också att se till att bakterier inte kommer in friskt plockade porer och orsakar irriterade, fula röda fläckar. Använd en ren bomullstuss och väteperoxid för att desinficera över ögonbrynen tillsammans med omgivande områden.

Hår i mellan ögonbrynen

Det första som de flesta män-adress är håret mellan ögonbrynen. Om du har vad som kallas en unibrow eller bara några enstaka hårstrån, bör du överväga att ta bort dem. När du tar bort hår mellan ögonbrynen är det viktigt att korrekt bestämma hur långt in bör du ta bort hår. Om du skulle sätta en penna vertikalt längs näsan rakt upp röra dina ögonbryn, bör den inre delen av ögonbrynet stannar där pennan landar. Detta kommer att ge dig en god vägledning för hur långt in bör du plocka.

Forma

När forma dina ögonbryn kommer de ser alltid bäst om du följer deras naturliga form. Detta kommer att göra enklare underhåll samt hjälpa dig att undvika att se över anlagda. Plocka vilse bort hår över och under ögonbrynet. En herrelös hår kan betraktas som ett hår som inte är grupperade med de flesta av dina ögonbryn.

Trimning

trimma ögonbrynen hjälper befria dem från en yvig utseende. Inte varje människa har tillräckligt ögonbryn hår att behöva trimma och det beror också på din favorit look. Om du vill trimma ögonbrynen sitt bästa för att använda en kam och sax. Sakta borsta kammen lägenhet genom ögonbrynet, flyttar i motsatt riktning av hårstråna tillväxt, i en kontinuerlig rörelse. När du kamma, använd din sax för att trimma den överskjutande längd som tas upp av kammen. Det är bäst att trimma en mycket kort hår åt gången. Trimma ögonbrynen till korta kan resultera i kala fläckar.


Relaterade artiklar


hem behandlingar för rakhyvelsutslag
hur man sluta bita på naglarna
hur du gör din egen deodorant med aloe och guarkärnmjöl
Vilka är de behandlingar för inåtväxande tånaglar?
ställen att köpa tillbaka skratchare
hur du kan hjälpa dina ögonbryn växa i snabb
hur handtorkar arbete
hur man håller rakade ben slät längre
hur man utför en professionell manikyr på några minuter
hem rättsmedel för håravfall på grund av ringorm