skönhet råd om ögonfransförlängning

skönhet råd om ögonfransförlängning

Om du inte är född med en tjock och lockigt uppsättning av ögonfransar, kan du tror att du måste vara en slav till mascara röret. Lyckligtvis finns det en lösning: ögonfransförlängning som är tillverkade av syntetiska eller naturliga fibrer. En professionell estetiker obligationer dem i din frans linjer med ett vattentätt lim. De är inte permanent utan kan ge dig längre piskrapp för en till tre månader, om du hanterar dem på rätt sätt

Tillämpning

Besök en estetiker som är utbildad och certifierad i ögonfransförlängning ansökan. Limmet tar mindre än 10 sekunder att torka. Eftersom ögonfransförlängning är bundna till dina ögonfransar, kan felaktig tillämpning orsaka potentiellt piska sönder, så försök inte att tillämpa dem hemma. Se till att estetiker bär rena handskar och sanerar några verktyg hon använder för att förhindra bakteriella infektioner. Var inte rädd för att vara alltför försiktig när det gäller din egen säkerhet, även för till synes harmlösa kosmetiska behandlingar.

Innan din tid, ta bort alla ögon makeup så estetiker kommer att ha en ren yta att arbeta med. Hon kommer att använda pincett för att ta tag surra tillägg (ungefär storleken av tre eller fyra fransar) och bifoga dem till dina naturliga fransar med semi permanent klister.

Ordentlig vård

Behandla din ögonfransförlängning korrekt kan förlänga sina varaktig effekt. Eftersom utvidgningar är knutna direkt till din naturliga fransar, de kan pågå fram din naturliga fransar skjul. Undvik att gnugga ögonen eftersom det kan orsaka förlängning av riva av. Överdrivet gnuggande kan också lossa din naturliga ögonfransar och få dem att kasta, rätt tillsammans med dina förlängningar.

Om du använder mascara, undvika vattentäta typ eftersom ingredienserna kan lossa limmet ögonfransförlängning. Ta din ögonsminkning med ett vattenbaserat makeup remover sedan oljebaserade produkter kan även lossa lash lim. Håll din ögonfransförlängning tränas genom att borsta dem dagligen med en ögonfrans borste (du kan även använda en ren mascaraborste) så att de är släta och untangled.

Borttagning

Kontakta estetiker som bifogas din ögonfransförlängning om du vill ha dem bort innan de kommer ut naturligt, eller om de delvis faller av. Hon kan säkert koppla loss dem utan att skada din naturliga ögonfransar under. Om du behöver ta bort dem själv i en knipa, fylla ett handfat eller skål med varmt vatten och placera ditt ansikte 6 inches ovanför. Ångan kommer att hjälpa till att lossa limmet. Applicera två eller tre droppar olivolja eller en oljebaserad ögonmakeup remover för att en bomullstuss och svep den över din ögonfransförlängning i fram och tillbaka rörelser i ca 1 minut. Oljan du råddes att undvika iklädd ögonfransförlängning kan faktiskt fungera för dig när du vill ta bort dem.


Relaterade artiklar


hur man gör parfym potions
hur du bleka dina tänder genom prom
hur du monterar en varmvattenflaska
hur du gör din egen dispenser skumtvål
hur man formar dina ögonbryn
hur man kan förbättra spik tillväxt
hur ska feminina
som uppfann tandborstar?
om spik Clippers
hur man får bra hud i sommar