brazilian skönhet tips

brazilian skönhet tips

Brasilien har sedan länge varit en föregångare inom skönhetsindustrin, och brasilianska kvinnor är kända för att vara några av de vackraste i världen. Med långa, flytande, underbara hår, perfekt hy och vackra kroppar, brasilianska kvinnor har många skönhet hemligheter att dela med resten av världen

Hair

Om ditt hår är ett krusigt handfull och svår att hantera, få mjukt, silkeslent hår med den brasilianska Keratin Treatment. Processen för att uppnå vackra flätor kallas "escova Progressiva", eller "progressiv blowdry" på engelska. Processen värme-tätningar håret nagelbanden med keratin. Du kanske har hört talas om denna produkt i annat hårbehandlingar, det är ett protein som liknar dem i äkta hår som förekommer naturligt. Resultatet: stark, rak, vackra hår.

Hud

En kvinnas bästa tillbehöret är hennes slät, vacker hud. Caress Brazilian Exotic Oil Infusions body wash är en exotisk blandning av söt passionsblomma grädde och frukt acai olja som luktar gott och håller vardagliga skönhet spännande.

Body

På stränderna i Brasilien, en gemensam praxis för män är att gnida sand på kroppen. Denna brasilianska skönheten hemliga stimulerar och jämnar ut huden och minskar celluliter. Få samma effekt hemma med skönheten bar med Lush, som har sand och fukt.


Relaterade artiklar


hur man använder citron i hemmet
Hur du tar hand om dina nagelband
Hur man naturligtvis behandla en infektion nagelsvamp
hur du underhåller dina ögonbryn
Hur lång tid innan håret växer ut igen efter rakning?
hur man spara $ 280 - $ 570 per år på hår nedskärningar
kroppslukt behandling
Vilka är de behandlingsmetoder för missfärgade tånaglar?
hur man hittar gratis tatuering mönster
recept för grundläggande mald ingefära tvål