hur du gör din egen manikyr kit och byggsatser pedikyr

hur du gör din egen manikyr kit och byggsatser pedikyr

I detta rådande ekonomiska klimatet människor gör vad de kan för att spara pengar.

Sätta ihop ditt eget professionell manikyr och pedikyr kit är ett bra sätt att spara pengar och ändå har händer och fötter ser bra ut.

Här är de saker som du måste ge dig själv en professionell manikyr och pedikyr i bekvämligheten av ditt eget hem

Du behöver:. .
handduk och tjocktarmen
Plastpåse.
Pimpsten.
Eteriska oljor.
Emory styrelsen.
Polska, bas /täckfärg.
Foot lotion.
Cuticle Remover.
Bomullstopp.
Hoof Stick.


1.
Köper två olika uppsättningar av Nagelklippare

Eftersom tånaglar är normalt tuffare än naglar behöver du den större tånagel Clippers för dina fötter och de mindre Clippers spik för fingrarna.
2.
skaffa dig en bra nagelsax

En nagelsax också bra att ha till hands om du försöker att forma dina naglar eller klippa ner naglarna innan ansökan. De ger mer manövreringsförmåga än enkla spik Clippers.
3.
Köp en Orange Stick

Orange pinnar används för att försiktigt trycka tillbaka nagelbanden på finger-och tånaglar efter att de har blötläggning. Var noga med att linda en liten bit bomull runt det innan du använder det men eftersom du inte vill skada nagelbanden.
4.
Köp en Cuticle Clipper

En bra uppsättning nagelband Clippers är ett måste i alla manikyr eller pedikyr kit. De hjälper dig att enkelt klippa bort några hangnails eller oländig nagelband. Var försiktig dock att inte skära för mycket. Börja långsamt.
5.
Köpa en uppsättning nagelfilar

Det finns normalt två olika typer av nagelfilar som säljs i vanliga apotek. Detta är filer som bara är en fil eller filer som en fil på ena sidan och en buffert på den andra. Det är nog bättre att bara köpa filen /bufferten fil så att du kan använda båda sidor när det förtjänar
6.
Inkludera en Nagelborste

En nagelborste bör användas för att hjälpa till att städa runt och under naglarna. Om möjligt hitta en borste med naturliga vildsvin eller plast borst. Borsten ska vara tillräckligt fast för att ta bort all smuts och skräp, men bör inte vara för hård mot huden runt naglarna
7.
Hitta eller köpa en Blötläggning Bowl.

Det är alltid en bra idé att suga händer och fötter i vatten för att mjuka upp nagelbanden och göra dem lättare att arbeta med. Hitta en skål som är tillräckligt stor för att åtminstone kunna suga en fot i taget.
8.
Get Some nagellacksborttagare

Du hittar nagellacksborttagare som antingen är parfymerat eller oparfymerade, allt beror på vad du föredrar. Kom dock ihåg att nagellacksremover som innehåller aceton kan torka ut och skada naglar, så försök och hitta en som är aceton gratis. Du kan också köpa en salong remover nagellack som är känt för att ta bort polish snabbt och enkelt.
9.
Köpa några bomullstussar

Bomullstussar kommer i händig på olika sätt. Du kommer att behöva använda dem för att ta bort alla gamla nagellack och att svepa runt orange pinnar när man trycker på nagelbanden. Du kan även använda dessa i en nypa att skilja dina tår när jag ger dig själv en pedikyr om du inte har någon tå avgränsare hands.
10.
få lite nagelband olja och handkräm.

nagelband olja och handkräm bör tillämpas efter att du har tränas dina nagelband och innan du sätter på polska . Var noga dock att ta bort olja eller kräm som får på naglarna med en snabb känga av nagellacksremover innan du sätter på polska. Detta kommer att hjälpa de polska hålla sig bättre
11.
Samla några nagellack

annat bra sätt att spara lite pengar bara är att plocka upp olika färg nagellack när de är till försäljning. Köp dig en eller två färger du vill bära nu och plocka upp fler färger som du tillsammans går beroende på ditt humör, årstid eller en specifik funktion. Nagellack är oftast bra i upp till ett år så att du får en fin samling av färger innan du vet det.
12.
Genomskinligt nagellack /Nail strengthener

Du kan välja att köpa en av varje av dessa eller helt enkelt köpa en klar lack som redan är en strengthener sparar du både tid och pengar. Genomskinligt nagellack kan användas över dina målade naglar för att hjälpa till färgen håller längre, eller kan även användas på opolerad naglar för att ge dem en snygg, polerad look.

annan bra användning av ett genomskinligt nagellack /strengthener är avsett att användas under en mörkare nagellack baslack. Tillämpa tydliga lack på naglarna innan mörkret lacket kommer att hindra färgning av naglarna.
13.
Inköp Toe Separatorer

Toe Separatorer är ett måste för alla pedikyr kit. Du kan antingen köpa mindre tå skiljetecken eller tån separera sandaler beroende på vilken som är mest bekvämt för dig. Om du har en vana att gå runt efter att ha slutfört en pedikyr, kan sandaler vara värt att investera i. Du kan troligtvis hitta båda dessa i större apotek.


Relaterade artiklar


hur man kan förebygga rakhyvel utslag efter rakning
hur man skapar ett onaturligt naturliga skönhet.
hur man kontrollerar underarm svettning
hur du skämma bort din man och inte gå över bord
hur man kan bli av öronvax - ick
hur man formar naglar
Hur man blir säker
hur man kan sluta oroa dig för svininfluensan
hur man rengör en rakning rakhyvel
hur man kan anpassa Andis klippmaskiner