hur du tar bort torr död hud easly från dina fötter

hur du tar bort torr död hud easly från dina fötter

Om du har torr, död, sprucken hud på fötterna, är detta för dig. Det var en fortfarande för mig. Jag tycker att jag verkligen gillar den här. Det verkar inte bara bort torra, döda hudceller ett sprickor i din läker, men det slappnar ett lugnar ömma trötta fötter.
Efter en lång dag av att vara på språng det hjälper till att slappna av de stackars trötta fötter.

Du behöver:
stor skål, hink eller panorera
.  varmt för att värma vatten, bakpulver, en vinäger, en pumace sten eller en fot rasp att skrubba fötter med, behöver också en handduk att torka fötterna när du är klar.
.


1.
första. Ta din hink, gryta eller skål, se till att den är stor nog för din fot för att passa in, fyll på med varmt för att värma vatten, gör endast så varmt som du con står för att sätta din fot i. Fyll lite mindre än halvvägs full.
Ta en kopp och en halv av ättika ett sätta i vatten. Lägg nu i en fjärdedel av en låda med bakpulver. Rör det upp lite.
2.
Det gör det alittle bättre att hålla torrt golv om du tar en trasa eller handduk en putt på golvet under behållaren din hjälp. Placera behållaren på golvet. Kontrollera att du har din pumace sten eller rasp nära till hands så att du inte behöver spåra runt med blöta fötter för att hitta den.
Nu sitta ner en låt dina fötter blöt i ca 10 till 15 minuter. På detta sätt den torra, döda, sprucken hud på fötterna är bra anbud. gör det enklare borttagning. ta bort en fot, låt andra en vistelse blötläggning, ta din pumace sten eller rasp en start gnugga hela du helar en tår. Gnugga inte för hårt vi vill inte orsaka ömhet. Se till att hålla gå tillbaka ett ut över alla de drabbade områdena som huden tas bort.
Det kan ta några minuter att göra men det är värt det. När din nöjd med denna fot gå vidare till nästa en upprepning av samma saker som du just gjorde den första. Varsågod en låt första fotbadet igen samtidigt som man gör den andra. När din gjort en nöjd med att avlägsna torka fötterna av.
3.
Jag vill göra detta åtminstone 3 eller 4 gånger i månaden. Det hjälper till att hålla min feeet nice en fri döda sprucken torr hud. Du kanske vill att gnida lite återfuktande lotion på fötterna efter. Jag gillar att ** När du blöta fötterna är det också lättare att trimma tånaglar . ****


Relaterade artiklar


vilka kemikalier som i hand sanitizer?
hur man kan bli av rakning på ben
om blekning hår
hur man får klart för sommaren
naturliga nagel tips
Hur handen saniterare arbete?
Hur man använder en rakning mugg
loppor behandling för bostäder
hur har vacker nagelbanden på fötterna
hur man bibehålla en god hållning när du arbetar på datorn