hur man packa lätt för långa vandringar & Camping

hur man packa lätt för långa vandringar & Camping

En person kommer att klura ut riktigt snabbt, en annan flaska av kemikalier för varje del av kroppen är helt onödigt, när de måste bära sina egna Essentials en lång sträcka
1.
Allt du behöver för schampo, tvål, tandkräm och en grodd mördare för skärsår, insektsbett, och getingstick, är en flaska ättika. I en push kan alla rätter, skuras med smuts, sedan sköljas med vinäger, och sedan i vatten. (För mer information om schamponeras med ättika se resurserna nedan: Hur bli av huvudlöss) (När i skogen, är med Mystery Oil bra för fästing borttagning. Att resa lätt fylla en liten flaska med Mystery Olja för resan. För mer information om fästingen bort, se Resurser nedan).
2.
Även om du litar på jakt eller fiske för livsmedel, grundläggande mat som inte kräver någon kylning, är alltid trevligt att ha som back up eller lägga på. En låda kex kommer att överleva bröd och kan pågå i veckor i varma eller kalla klimat. En burk med mjölkpulver, kan pågå i veckor så länge du har tillräckligt med vatten för att lägga till den. En låda av spannmål går bra med mjölk.
3.
Jordnötssmör och också ett block av väl förpackade ostar är bra med kex. Ett bra block av ost kommer troligen flera dagar utan kylning, så länge man håller det förseglade mellan användningarna. (Naturligtvis om en liten blå mögel visas på ost kan du skära bort det).

Tips och varningar


 • Om du ska vara i ett miljö där björnar, pumor och vargar kan vara gott, kanske du vill ha en stor käpp och en kniv eller pistol.
 • Camping är ett jobb istället för kul, om du inte har tillräckligt med filtar i den kalla årstiden.


 • Relaterade artiklar


  om hygien
  hur man håller rakade ben slät längre
  svampinfektion spik infektion rättsmedel
  hur att dölja en dubbelhaka
  hur sluta använda tänderna som sax
  hur man gör jordgubbar bakpulver tandkräm
  åtgärder för att växa ögonfransarna
  typer av regn paraplyer
  hur man kan vara vacker och få din sexig på i alla åldrar
  hur man använder en sko bår