skönhetstips för persiska tjejer

skönhetstips för persiska tjejer

Persiska kvinnor har slående, exotiska funktioner som lätt spelas upp. Deras hudtoner, ögon och hårfärger har ett brett sortiment från blek oliv hud och ljusblå /gröna ögon till mörkare hy med mörkare ögon och olika blandningar däremellan, men de flesta, om inte alla, fungerar bäst med neutral makeup toner . Är det viktigt att välja en funktion och koncentrera sig på det. Annars kommer de funktioner övermanna varandra och bli överväldigande

Du behöver:. .
Fält bakpulver
Tandborste.
Ansiktsrengöring dukar.
Billiga Shampoo.

Hair

Oavsett om du har rakt hår eller lockigt lås, kan du spela upp ditt hår. Perserna är välsignade med extremt tjock hår-medan vissa kvinnor med detta drag får avskyr det, skulle de flesta kvinnor älskar att ha detta problem. Om du har rakt hår, se till att hålla slutar friska genom månatliga trim och hålla håret nära sin naturliga färg för att undvika råhet som orsakas av blekning och döende. Om du har lockigt hår, bär den i strömmande lås. Det enklaste sättet är att handduk torrt hår efter tvätt och konditionering, sedan lägga en produkt hjälper till att upprätthålla din naturliga curl, krama i produkt-och klipp upp håret att torka. Släpp klipp och använda lite pomada att placera lockar exakt där du vill ha dem.

Ansikte och ögon

Tillsammans med tjockt hår, tyvärr, ibland kommer tjocka ögonbryn, men detta lätt kan upprätthållas antingen genom vaxning eller gäng- en metod där tråden är vriden kring fina hår att ta bort dem och skapa en skön båge medan städa upp enstaka strån. Försök inte göra detta hemma-definitivt boka tid på en salong. Vissa kvinnor använder ansiktsigenkänning blekmedel eller ljus färgämnen för att lätta pannan, men vaxning eller gäng ger dig en mycket renare bas, vilket ger en mer tilltalande effekt. Följ din naturliga valv och även överdriva lite. För en dag se ut, använda pulver i hela ansiktet för att behålla en matt look och minska glans. Håll också läskpapper lakan till hands. "Persiska öga" är en look som används mycket i Hollywood, men det kan uppnås varje dag med lite ansträngning för persiska kvinnor eftersom de redan har den vackra formen, som liknar en bred mandelformade. Börja med neutral bas ögonskugga över hela ögonlocket, använd sedan kajalpenna eller flytande eyeliner för att dra en tunn svart linje ovanpå lock som blir gradvis tjockare i slutet. Persiska ögon kan bära upp den bevingade utseende, så känn dig fri att sträcka sig utanför kanterna på ögonlocken. På kvällarna använda en bronzer på kindben, panna och haka (någonstans solen skulle naturligtvis slå). För ökad drama, lägg till en mörkare skugga på globlinjen av ögat på dagen ögonmakeup. Välj antingen en lila eller brun skugga. Sedan klär insidan av nedre ögonlocket och lägga två lager av din favorit mascara (du behöver bara ett lager för dagen ser). Sist, använd en neutral läppenna till linje läppen och fylla på med en beige-rosa läppstift. Du vill inte använda en stark färg eftersom det blir för mycket som händer längs med den tunga ögonmakeup. Om du har en skönhet märke, spela upp det med din svarta eyeliner. Med dramatiska inslag, är det viktigt att spela upp dem utan att överdriva det med smink.


Relaterade artiklar


hur du tar en minimalistisk dusch (en metod)
rakkniv skärpning tekniker
att använda offentliga toaletter
hur man långsamt ska sluta bita på naglarna
botemedel för svett
hur man bär korta shorts, för din kropp typ
Hur du tar hand om dina fötter
recept för grundläggande mald ingefära tvål
Hur får man en perfekt pedikyr hemma
Hur en vuxen blöja skiljer sig från en baby blöja?