Hur man investerar i skönhet från pennies till pounds

Hur man investerar i skönhet från pennies till pounds

De kostnader som uppstår i samband med strävan efter skönhet har gjort det en flera miljarder dollar industrin, drivet av våra hårt förvärvade pengar. Som en villig och ivrig deltagare, jag säger inte detta med förakt-Jag är här för att leda posse i jakten, gör allt för att ge mitt hår mer bounce och mina lår mindre litegrann. Men kostnaderna för att sätta ditt bästa (pedicured) fot framåt kan vara överväldigande. Var ska man börja att avgöra hur effektivt att svinga din skönhet dollar till bästa uppnå de resultat du vill ha?

Varför inte strukturera en skönhet plan som en investeringsportfölj? Modellerad på en pyramid, är basen utgörs av en stark bas av låg risk och pålitlig investeringar. När denna bas är etablerad, lägga till dynamiskt instrument-dvs våga lite pengar för en större payoff

Du behöver:. .
Lite disciplin
Lite pengar.
Längtan efter skönhet.
Detta How-To.


1.
Det är lika enkelt som att andas
utgångspunkt vid låg kostnad, big-bang-for-the-buck bas, någon skönhet pyramid börjar med själva grunden för skönhet-en god hälsa. Detta kan låta som något din mamma skulle rekommendera, men att skapa en sund kropp och god hud är nyckeln till jättefina. Du kan uppnå skönhet på billiga med sådana grundläggande element som syre, vatten, mat och motion.

Vad kan vara mer grundläggande för hälsa och skönhet än andas? Tyvärr, de flesta individer är grunda andas, med endast en bråkdel av deras lungkapacitet. Prova att andas genom näsan för att fylla lungorna helt medan du räknar till fyra. Håll den andan och räkna sju innan du andas ut. Andning från membranet och både påfyllning och tömning hela din lungkapacitet kan du till fullo utnyttja det syre som kan ge energi ditt system och eliminera toxiner, och samtidigt förbättra cirkulationen, hy, matsmältning, och energi nivåer.
2.
Dricker du rätt saker?
Konventionell visdom har slagit fast att konsumera minst åtta 8-ounce (eller 8x8) glas vatten per dag är nödvändigt för att god hälsa. Dr David P. Rakel, chef för UW-Madison centrum för integrativ medicin, säger "Good clean Agua är din bästa insats" för att stödja blod-och lymfflödet och immunförsvaret. Rakel är även "ett stort fan av grönt te" på grund av dess många hälsofördelar, bland annat förebygga cancer och hjärtsjukdomar och stödja immunsystemet.

Skillnaden i hudton kan anmärkningsvärd och vikt är vanligtvis lättare att hålla i schack när uppmärksamma vattenförbrukning. Även om du inte satsar på 8X8, anser dricka ett extra glas vatten varje dag och /eller byta vatten eller grönt te för ett koffeinhaltiga drycker.
3.
KOST SCHM-IET
Säg bara nej till ännu en diet. Den bästa kostrelaterade skönheten investering du kan göra är att äta religiöst 5-8 portioner frukt och grönsaker varje dag istället för att fokusera på förlust. Förutom att ge vitaminer, mineraler och andra näringsämnen som bidrar till strålande hy och glänsande hår, producera uppfyller hunger och lämnar mindre utrymme och vilja till livsmedel som inte är så snäll mot din hud och kropp.

Om 5-8 portioner låter skrämmande, kom ihåg att en portion motsvarar 1 /2 kopp råa eller kokta grönsaker (ungefär lika stor som en tennisboll) eller 1 kopp lummiga råa grönsaker. Om du äter frukt, få en portion från den 1 bit frukt eller en melon kil, 3 /4 kopp juice, 1 /2 kopp konserverad frukt, eller 1 /4 kopp torkad frukt. Och om du är en relativ främling att producera avsnitt, successivt vidga dina vyer genom att öka din dagliga portioner med bara en varje vecka.
4.
Motion är inte ett ord på fyra bokstäver
Den sista delen av pyramiden grunden är övning. Fokusera på att göra det roligt-välj en övning som du gillar och begränsa den tid det tar. Börja med att begå 5-10 minuter att utöva 3 gånger per vecka och successivt öka mängden. Planera alla dina sessioner i förväg genom att skriva det i kalendern som ett möte, och hedra detta åtagande lika andäktigt som du skulle ett läkarbesök. Du kan träna hemma med utrustning så grundläggande som promenadskor. Delta i ett gym eller klass kostar mer, men ger struktur och optioner många människor njuta av -. Aerobics, yoga, pilates, spinning och simning
5
dina viktigaste SKÖNHET TILLBEHÖR. !
Du är redo att stiga upp till nästa nivå-att spendera lite pengar. Här är också uppmärksamheten på grunderna viktigt.

Bredvid renlighet, som jag antar att du behärskar den viktigaste tillgången för ditt utseende är en bra frisyr. Inte ens starta om din långa, vackra hår. Om du vill att det ska vara verkligt vacker, få underhåll trim för att hålla den full, friska och svängig. Kort hår kräver ännu tätare nedskärningar att behålla form och stil.

Detta är en plats där du bättre vara beredd att spendera lite pengar. Även du kan ha tur med några oupptäckta vina bara av kosmetika skolan, du får oftast vad du betalar för. Vanligtvis kommer en $ 10 frisyr får du klippt kortare och inte mycket annat. För $ 25 kommer du förmodligen få en kompetent klippa och anständigt stil. För att få en bra stil som också förbättrar ditt utseende till max, planerar att betala $ 40 på ett minimum, och kostnadsramen kan variera beroende på område i landet. För att hitta en stylist, be den personen med awesome hår som gjorde sin klippa.
6.
KOSMETIKA
Makeup kan spänna hela budgeten spektrum. Kvaliteten på kosmetika är inte alltid förutsägbart efter pris. Till exempel är Lancu00C3'me (dyr) och L'Oreal (inte dyr) kosmetiska produkter av samma företag, och jag har hittat mycket liten skillnad i kvalitet. Jane, en löjligt billig linje finns i de flesta lågprisvaruhus, rekommenderas starkt av några professionella makeupartister (även om jag inte gillar deras foundation eftersom det verkar lite spacklat på mig-men älskar deras ögonskuggor och rouge). Enskilda utseende, färg och hud kemi variera, så du måste experimentera för att hitta vilka produkter och varumärken fungerar bäst för dig. Börja alltid med en ren, återfuktad ansikte. (SPF 30 solskydd för ansiktet fungerar bra som en fuktighetskräm och solskydd är din bästa vän för att förebygga rynkor. ) För grunderna, prova genomskinlig foundation, en touch av rouge på kindbenen, subtila ögonskugga och svart mascara. Jag personligen som en liten läpp färg, men åtminstone välja läppglans.
7.
Vackra naglar
Håll naglarna frisk med regelbunden tillämpningar av grädde till nagelbanden, och tryck försiktigt tillbaka dem med orange pinne. Använd en nagelfil till fila bort ojämna kanter nagel. Att polera, helst en grundfärg följs av två lager vanlig lack och en täckfärg, men även en skvätt klar polish kan fint slutföra effekt. Jag har försökt lack som varierar i pris från $ 1,99 $ 25, och även de som lovar att inte chip, göra. Mina favoriter är de som torkar snabbt, till exempel L'Oréals Jet-Set.
8.
LAH-Dee-DAH SPA
Den slutliga hörnsten i din skönhet pyramid skulle kunna inbegripa spabehandlingar eller ens en spa-semester. Precis som du skulle forskning en investering innan han vågade en stor summa pengar, kolla in spa-produkter och yrkesverksamma. Om du köper en dyr produkt för sin utlovade resultat, är dessa resultat självständigt dokumenterade? Gör yrkesmän erbjuder referenser, eller göra dina vänner talar högt om sina erfarenheter?

Flesta dag spa erbjuder vaxning, ansiktsbehandlingar, massage och kroppsbehandlingar. Priserna varierar. Du kan få håret bort från nästan var som helst på kroppen-med en enkel buken vaxning kostar ungefär $ 15 och en combo helt ben och grundläggande bikini vax som börjar på $ 80. För $ 45 Du kan få en mini-ansiktsbehandling som innefattar grundläggande rengöra, tonen, peeling, mask och fukt behandling på bara 30 minuter. Eller kan du välja en 50-minuters ansiktsbehandling som ger lyft och åtstramande åtgärder för $ 135. Känner du dig stressad och knutna? Betrakta en mängd olika massage-eller kroppsbehandlingar, t. ex. en ångdusch att öppna dessa porer eller avgifta kroppen wrap. Det finns mer. Mycket mer. Bara ring din lokala Day Spa (gula sidorna: spa-Beauty). . För mer information
9
När du bygger din skönhet plan, är det bästa råd uppmärksam på vad som fungerar för dig , vad som passar din budget, och vad får dig att känna och ser bra ut. Du är din egen bästa skönhet expert

tips och varningar


 • BÖCKER:.
 • Andning: huvudnyckeln till Self Healing av Andrew Weil
 • The Art of Breathing av Nancy Zi
 • BreathingBok av Donna Farhi
 • Makeup: The Art of Beauty av Linda Mason
 • Real Beauty av Sonia Kashuk


 • Relaterade artiklar


  hur smidigt nagelbanden naturligt
  användning av pepparmynta eterisk olja
  hur man skämma bort dig själv
  hur man improviserar i den dagliga behov - Del I
  hur man kan stoppa bita på nagelbanden
  hur du kan få i en mjuk kontaktlins
  hur man gör en scrub socker dusch
  hur man ansöker cologne korrekt
  Skillnaden mellan Köln och parfym
  hur man har mer ungdomlig letar händer