hem pedikyr tips

hem pedikyr tips

Många människor älskar känslan av fotvård, men när pengarna tryter, kan du inte ha råd att få dina naglar på en salong. Detta är dock inte betyda att du inte kan njuta av lyxen av en pedikyr. Med rätt tips, är det lätt att ge dig själv en professionell och elegant ser pedikyr och spara pengar i processen

Försörjning och Komma igång

Det finns ett överflöd av varor som du kan använda för att få önskad pedikyr, men många är valfritt. Nödvändigheter inkluderar bomullstussar, nagellacksborttagare, en nagelfil, nagelband presskloss, klippmaskiner spik (bara om dina naglar måste klippas), tops, en stekpanna och naturligtvis ditt nagellack. Valfritt men hjälpsamma saker som snabbt torr spray, en nagelfil och en torr hud buffert, kan göra din pedikyr ser ännu mer professionellt.

polish remover på en bomullstuss och ta bort alla nagellack ni kanske redan har den. För att göra detta, tryck bomullstuss ordentligt på din spik i 3 sekunder, sedan föra den över längden på spiken. Se till att du börja vid basen av spiken och arbeta dig fram till spetsen. Upprepa denna process på dina naglar.

Fyll kastrull med varmt vatten (lägg tvål om du vill), och njuta fötterna i fem till 10 minuter. Detta mjukar upp naglarna så de är lätt att arbeta med och gör fötterna smidigare. Efter dina fötter är klar blötläggning och helt torra, använd din nagelband skjutbogserare till att trycka tillbaka nagelbanden.

Håll skjutbogserare i en liten vinkel, trycka tillbaka nagelbanden mot basen på dina naglar. Göra det med en lätt beröring. Nästa, klipp tånaglarna till önskad längd, men var noga med att inte klippa dem för kort, vilket kan orsaka smärtsamma inåtväxande tånaglar.

Fil dina tånaglar rakt över, avrundning i hörnen. Håll filen i en vinkel och fil i en riktning-"såga" dina naglar kommer att orsaka brott. Du kanske vill ansöka lotion på fötterna, men om du gör, undvika dina tånaglar eftersom detta skulle kunna gjorde dem svåra att måla. Placera bomullstussar mellan tårna så att de inte skaver tillsammans.

Målning och torkning

Du är nu redo att börja måla naglarna. Dyra nagellack kan vara ett slöseri med pengar. Vad är förvånande för många är att apotek nagellack kan ibland fungera bättre och håller längre än dyra nagellack. Hitta ett märke som fungerar för dig.

Applicera ditt första lager nagellack på varje tånagel, och låt det torka i fem minuter. Ditt resultat kommer att visa sig bättre om du målar i en riktning. Applicera ett till lager och låt det torka i ytterligare fem minuter. Upprepa processen med ytterligare två lager. Ju mer rockar du använder, desto längre tid pedikyr kommer att pågå.

Om du vill när du har din överlack, spraya några snabba torr spray. Det är mycket viktigt att låta naglarna torka helt. För att ta bort överflödigt lack, gäller nagellacksborttagare att en bomullstuss och gnugga bort den extra polska. En halvtimme är perfekt tid att låta dina naglar att torka. Om du inte har tid, slitage öppen rejäla skor så att dina tånaglar exponeras för luften och kan torka. Om du har slutfört stegen korrekt, kommer ditt vackra pedikyr senaste 1 1 /2 till 2 veckor.


Relaterade artiklar


Hur epilady arbete?
hur exfolierar ditt ansikte hemma för småpengar
hur man ska gå grönt under din menstruation
om rakning gupp
rakning tekniker för män
hur man ansöker ögonskugga, eyeliner och mascara som ett proffs
hur man använder elektriska hårklippningsmaskiner
hur man tar hand om din näsa ring
hur man ser bra
hur man väljer en signatur cologne