hemlagad garvning olja för inomhus garvning

hemlagad garvning olja för inomhus garvning

Många människor älskar tanken på idrottsliga en gyllene glöd från solen, men inte har tid att komma utomhus. Med dessa personer i åtanke, var inomhus solariesalonger född. Inomhus garvning kan enkelt planeras runt dagens hektiska livsstil. För att uppnå bästa möjliga resultat med sollampor, garvning oljor och krämer ofta appliceras på huden både före och efter en session. Detta håller huden mjuk och bidrar till att behålla fukt och skapar en jämn och frisk hudton. Garvning oljor kan köpas på salong eller göras hemma.

Recept

Börja med att välja en basolja. Många människor använder olivolja, mandelolja, mineralolja eller till och med babyolja för sin bas. Alla dessa oljor hjälper till att lägga till en vattentät barriär på huden, vilket hjälper till att behålla den naturliga fukt, medan mjukgörande och lugnande någon grov eller torra fläckar. Välj vilket som är mest tilltalande för dig och mäta upp en kopp. Överför olja till en ren flaska. Tillsätt sedan upp till 12 teskedar av något av följande: avocadoolja, sesamolja, valnötsolja, hasselnötsolja, jojobaolja eller vetegroddsolja. Dessa ytterligare oljor är mycket bra för huden och kan bidra till att motverka tecken på tidigt åldrande.

Extras

När ytterligare oljor har lagts till, kanske du vill lägga doft till din garvning olja. Välj valfri kombination av eteriska oljor och gärna lägga till upp till tio droppar. Många tycker om doften av lavendel, patchouli, ylang-ylang eller citrus dofter i kroppen oljor. Lägg till ett par droppar i taget och testa doft för styrka innan du lägger mer. För att förstärka effekterna av garvning, tillsätt några droppar jodlösning till blandade oljor. Du måste skaka denna blandning före användning. Detta kommer att ge din hud en ljus nyans och hjälper dig att se lite Tanner. Alternativt kan starkt bryggt te läggas till i blandning för att ge din hudfärg lite av ett uppsving.

Ansökan

När du är nöjd med doften och har blandas i ytterligare garvning ingredienser, mössa flaskan och skaka kraftigt. Applicera på bar hud och fortsätta med solning. Upprepa när du har solat är klar. Förvara all oanvänd i kylskåp i upp till 90 dagar. Kontrollera alltid doften av olja före användning eftersom den innehåller inga konserveringsmedel och är föremål för nedbrytning. Om oljan utvecklar en obehaglig doft, kassera den.


Relaterade artiklar


hur man kan stoppa under armen väta
hur veta varför du ser dåligt i dina bilder
Hur får man en ordentlig sko passform
hur man gör en scrub kaffe kropp och maskspel
hur man klär bra i skolan
hur man gör en tandborste handtag
typer av organ lukt
hur man rengör metalldelar på hållarna och partiella proteser
hur man gör hemmagjord antiperspirant
öga skönhet tips