lätt på behandlingar hemma skönhet

lätt på behandlingar hemma skönhet

Efter en lång dag på jobbet eller i skolan, du förtjänar att skämma bort dig själv med några enkla at-home skönhetsbehandlingar. En gurka-mynta mask, en potatis ögonmask och hud-åtstramning krämer är enkla men effektiva skönhetsbehandlingar som använder enklare kök klammer som huvudingredienser. När du fått kläm på att göra dessa, kan du aldrig gå tillbaka till att köpa affären skönhetsbehandlingar igen

gurka-Mint Mask

Denna hemmagjorda skönhetsbehandlingar lämnar ditt ansikte känsla smidig och laddad. Du behöver en äggvita, u00BD av en tärnad och skalad gurka, u00BD tsk. var och en av lime, citron och mynta, och en droppe lime eterisk olja.

Placera alla ingredienser i en mixer och mixa tills slät. Kylskåp blandningen i ca 10 minuter. Tvätta och torka ansiktet och applicera masken på ansiktet i ett jämnt lager. Låt verka i 20 minuter och skölj av. Kylskåp matrester i upp till två dagar.

Potatis Eye Mask

Denna potatis ögonmask lättar mörka ringar under ögonen. Riv en liten rå potatis och linda in den i cheesecloth. Tillämpa den på dina ögonlock i 15 till 20 minuter. Torka av resten med en varm handduk, och tillämpa en ögonkräm till området.

Hud åtstramning

Det finns många hud åtdragning hem skönhetsbehandlingar som du kan göra av enkla ingredienser från ditt kök.

Äpplen är naturliga hud spännen. Mosa massa av en mogen äpple till en fin pasta. Lägg u00BD tsk. av honung till blandningen och tillämpa det jämnt i ansiktet och hoppa över ögat område. Låt sitta i 10 till 15 minuter och tvätta av med ljummet vatten.

Honung är även bra för att lindra rynkor i ansiktet. Blanda 1 u00BD msk. honung med 1 u00BD msk. av morotsjuice i en liten skål. Fukta ansiktet och applicera blandningen. Låt det sitta i 20 till 25 minuter och skölj sedan av med varmt vatten.

Ett ägg och olivolja mask är en annan anti-rynk at-home skönhetsbehandling. Blanda 1 tsk. av färskpressad citronsaft, en äggvita och 1 msk. av olivolja tills den når en krämig konsistens. Applicera på ansiktet och halsen ungefär två timmar innan du går till sängs. Låt sitta i 20 till 30 minuter, tvätta och tillämpa en nattkräm. Om du har fet hud, i stället för 1 tsk. salt för olivolja och låt verka i 30 minuter.


Relaterade artiklar


hur man gör en behandling för spik infektioner samt nagelsvamp
hur man kan bli av mul lukt och gör dina fötter luktar bättre
hår & hud tips vård
hur man gör bay rom
vad är bäst att bli av med akne fläckar?
hur man gör en klassisk 1930-talet - 1940-talet manikyr
att dölja en knaprig "kall" näsa
hur man får lök lukten bort av händer
hur man gör tyg våtservetter
spik gel förfaranden