naturliga kroppslukt åtgärda

naturliga kroppslukt åtgärda

Kroppslukt är ett problem som står inför många människor. Samtidigt bär deodorant och duscha regelbundet hjälp för att minska dålig kroppslukt, gör dessa rutiner inte alltid blockera kroppslukt helt och hållet. Genom att införliva några fysiska åtgärder i din dagliga rutin, tillsammans med några små förändringar i kosten, kan du eliminera kroppslukt naturligt

bakpulver

kroppslukt släpps mest dominant från armhålor och fötter. För att eliminera lukt, gnugga bakpulver på armhålor och fötter en till två gånger per dag, oftast efter duschen. Detta kommer inte bara att eliminera lukt, men kommer också att absorbera svett, som leder till armhåla fläckar och fötter svettig och strumpor. Alternativt, tillsätt några droppar citronsaft till bakpulver för att skapa en doftande Deodorizer åtgärda.

Vinäger

Äppelcidervinäger fungerar utmärkt som ett alternativ till deodorant eftersom det fungerar att eliminera pH i huden som avger lukt. Doppa bomull bollar i äppelcidervinäger och gnugga på armhålor och fötter minst en gång dagligen. En ljus vinäger lukt kan släppa ut från armhålorna. Om detta blir ett problem, följa upp med några pepparmynta eteriska oljor, tillämpas med bomullstussar, och detta kommer att eliminera vinäger lukt.

Vit vinäger också fungerar som en naturlig armhåla tvätt. När du duschar, gnugga vit vinäger på armhålorna, eftersom detta kommer att desinficera och döda bakterier som skapar kroppslukt. Följ upp med en äppelcidervinäger ansökan deodorant, och du bör vara luktfri hela dagen.

Rosenvatten

Enligt Natural-HomeRemedies. com, ta ett varmt bad med några droppar rosenvatten kommer att hålla kroppen lukt borta hela dagen. Kör ett bad, rör i fem till 10 droppar rosenvatten, och blöt i 15 minuter. Deodorant krävs inte efteråt, som rosenvatten arbetar för att dra gifter ur kroppen, förebygga lukt.

Kostomläggning

En riktig kost är också avgörande för att eliminera kroppslukt. Vetegräs är hög i klorofyll, en viktig ingrediens i lukt eliminering. Drick 500 mg vetegräs varje morgon, ungefär en 6-oz. glas. Sage minskar också den verksamhet inom svettkörtlarna, som ger mindre lukt och svett. Drick 2-3 koppar salvia te varje dag för att hålla kroppen lukt på ett minimum. Håll också kroppen som hydrerad som möjligt genom att dricka minst två liter vatten varje dag. Vätskeintag spolar gifter ur kroppen, hålla porerna och körtlar fri från bakterier som orsakar kroppslukt.


Relaterade artiklar


hur du hittar den bästa tatuerare
hur man svepa sitt hår för att sova
hur man får klart huden på en dag
hur man formar ögonbryn perfekt varje gång
mul lukt behandling
hur man gör antiperspirant
hur man slutligen växa långa naglar
hur man förbereder för din första tatuering ... tips för kvinnor (och män också)
hur man gör shower gel från tvål
personlig hygien tips