sätt att göra ansiktshår växa snabbt

sätt att göra ansiktshår växa snabbt

Den skäggväxt kan ha många konsekvenser i dagens värld samhälle. Att vissa människor kan gott ansiktshår anses attraktivt, ungefär som en manlig lejonman används för att locka kvinnliga lejon. För andra är för mycket ansiktshår anses hotfullt, och därmed många är övertygade om att en renrakad utseende är mest önskvärd. För dem som vill ha lejonman effekt, kan den snabba förvärv av ansiktshår vara en värdefull förmåga

Androgener

Mänskliga hårväxt av något slag kan hänföras till androgener, eller med andra ord, manliga könshormoner som testosteron. Att hitta sätt att öka androgener i kroppen kan i själva verket öka ansiktshår tillväxt. Ett intressant faktum om androgener är dock att även ökade mängder kan ge snabbare tillväxt av ansiktet och könshår, bidrar också till manliga mönster skallighet, vilket innebär en förlust eller gallring av hår på huvudet. Denna grund för denna skenbara motsägelse är inte klart.

Ökad androgener i kroppen

Om tanken på manligt håravfall inte gunga dig från önskar en tjockare och mer snabbväxande man, finns det några metoder som har visat sig öka androgener i kroppen. Följande tips kommer från december till 2000 Artikel skriven av Ron Geraci i "Men's Health" tidskrift. Har

Banta

Ett överskott av fett klamra sig fast vid kroppen har visats verkligen öka östrogen nivåer, ett hormon i allmänhet vanligare hos kvinnor. Träning, särskilt styrketräning och aerobic övningar såsom löpning, kan öka din testosteron nivåer och bli av med magen i processen. Inte svälta dig själv gå ner i vikt, dock. En kost bestående av minst 30 procent fett är skyldig att upprätthålla korrekt testosteronnivåer. Släpp vikt långsamt och stadigt. En förlust på bara 1 till 2 kg. en vecka anses idealisk.

Undvik dricka alkohol

Alkoholhaltiga drycker i överskott kan avsevärt minska mängden av manliga hormoner som finns i kroppen. Geraci säger tre drycker är cutoff att upprätthålla riktiga ansiktshår-främjande androgener.

Få tillräckligt med vila

Omkring 8 timmars sömn är perfekt för alla som vill nötkött upp testosteronnivåer. Tillräcklig sömn kan ge många hälsofördelar utöver ökande androgener. Det räcker att säga att alla i natt festande bör undvikas om du vill undvika ansiktet fuzz. Vakna tidigt kan bidra till att stärka ansiktshår tillväxt eftersom testosteronnivåerna är kända för att vara högst i den tidiga morgonen, enligt Geraci.

För många metoder för att lista

Det finns så många sätt att öka testosteronnivåerna samt övergripande hälso att de inte kan alla listas här. Förslagen ovan ger en bra utgångspunkt, men du kan be läkare för andra metoder. Alla är olika och kanske du hittar något som fungerar bättre för dig.


Relaterade artiklar


hur du tar bort tung ögonmakeup snabbt
hur man använder bärbara handtvätt handfat
hur du tar bort protesen lim från tandkött
hur man hittar antika manikyr set
hur du tar bort inåtväxande hår
hur man kan sluta oroa dig för svininfluensan
Hur epilady arbete?
hur du ställer in en tand spa
hur man sparar pengar med hjälp av en varmvattenflaska
hur man har vackra naglar