skönhetstips för tjejer

skönhetstips för tjejer

Att växa upp kan vara en förvirrande tid. Medierna och dina vänner säga er att göra en sak, medan dina föräldrar, lärare och farföräldrar berätta något annat. Skapa din egen känsla för stil och skönhet innebär en labyrint av val. Läs vidare för att lära sig några skönhet tips som hjälper dig att bli din egen unika du

Hygien

Du kanske tror att hygienen är sunt förnuft, men många människor försummar detta viktiga steg. Bad är dagligen ett måste, särskilt under din menstruationer. Se till att ägna särskild uppmärksamhet åt under armarna, botten och fötter. Om en person ser bra ut, men luktar som en papperskorg, kommer de flesta människor vill inte vara runt henne för länge.

borsta tänderna två gånger dagligen och tandtråd är också nödvändigt att lukta friskt och att upprätthålla en god munhälsa. Bär myntverk eller tuggummi i väskan eller fickan för de gånger då du har ätit vitlök eller särskilt starkt luktande mat som lök.

Hygienen är viktig nu och för resten av ditt liv. Det spelar ingen roll om du är dekorerad i de mest snygga kläder. Om du har kroppslukt, kan du undvika

Makeup

De flesta tonåringar behöver bara en touch av läppglans och lite mascara för att se stora. Om du använder ögonskuggor och rouge, bör de göras mycket lätt. Om smink beträffar är mindre mer. Makeup bör användas för att förbättra din naturliga skönhet, inte dölja det.

De flesta pre-teens och tonåringar inte behöver Wear Foundation. Ibland kan de med flammigt röda i ansiktet behöver en liten mängd puderform, men för det mesta kommer din hud aldrig ser bättre ut i ditt liv än det gör just nu. För resten av ditt liv kommer du önskar att du fortfarande hade den ungdomlig glöd. Naturligtvis är acne ett problem för många tonåringar, så var särskilt noga med att tvätta ansiktet morgon och kväll med en mild rengörings och använda en mild toner efteråt, såsom trollhassel. För dem som har problem med avbrott outs, rekommenderar webbplatsen fri-makeup-tips. com upplösa en aspirin i en 8 oz. flaska vatten eller trollhassel. Detta gör en mycket effektiv och billig toner. Badda honung eller vit tandkräm över natten på fläckar kommer också att torka ut dem. Du kan också köpa akne produkter med salicylsyra i dem, och tillämpa dem på enskilda fläckar.

Vill du få komplimanger på ditt vackra leende, eller gör folk kommentera dina vackra ögon hela tiden? Bestäm vad din bästa tillgång är och spela upp det. Om det är ditt leende, alltid bära läppglans eller ett lip stain, och ibland bara en klick vaselin ger ditt leende som behövde glans. Om din bästa egenskap är dina ögon, använd en touch av mascara och lite liner. Förstärker din bästa egenskap drar uppmärksamheten från områdets du kanske inte gillar så mycket.

Hair

Bra grooming inbegriper att man håret tvättat. Experimentera med hur ofta du behöver tvätta håret. Tonåringar har oftast fett hår, och vissa kan behöva tvätta det varje dag, medan andra kan bara behöver tvätta den ett par gånger i veckan eller varannan dag. Att hålla håret borstas, stylade och trimmade regelbundet är obligatoriskt för att sätta din bästa fot framåt.

Rakning under armarna är till hjälp för att förebygga kroppslukt, också. Bara arbeta upp lite lödder med din vanliga tvål och raka området. Raka benen är en mödosam process, men det bidrar till att avsevärt förbättra ditt utseende, speciellt under sommarmånaderna. En billig balsam gör en bra rakkräm.

Plockar ögonbrynen hjälper till att framhäva dina vackra ögon, men var noga med att inte över för att plocka. Gör din högsta båge rakt över pupillen i ögat. Att se var dina ögonbryn naturligt ska börja, håll en penna bredvid näsan och utvidga det till ögat område. Rakt upp från näsborren är där dina ögonbryn bör börja. Plocka mellan dina ögonbryn, om det behövs, för att undvika uni-panna utseende. Att avgöra var dina ögonbryn bör upphöra, sneda en penna från näsborren till ögonvrån och därefter; där pennan hamnar på din panna är där ögonbrynet naturligtvis bör upphöra.

Kom ihåg, den naturliga looken är alltid i stil. Skjut för naturen, girl-next-door utseende, och du kommer aldrig gå fel.


Relaterade artiklar


hur du enkelt ta bort kontaktlinser
hur man gör Köln förra
historia tandtråd
hur man gör handgjorda glycerin tvål
hur man gör hemmagjord doftande damning pulver
hur man vara sexig (män)
hur man bada med en gjuten
hur man gör lotion och duschgel
hur man hittar razor bump behandling 10.466
hur man får fläckar nagellack av naglar