hur man rengör gifter bort kroppen

hur man rengör gifter bort kroppen

Gifter är ämnen som kan hämma eller celler skada i kroppen. De är kemikalier och gifter som är skadliga för din hälsa, så det är viktigt att ta bort dem från kroppen på alla tänkbara sätt. Vi bli av med gifter genom vår mun och genom att gå på toaletten, men det finns vissa fall där man kan dra ut dem och rengör dem från huden

Du behöver:.
Epsom salt
. Exfolierande scrubs för ansikte och kropp.
Tvättlapp.


1.
Drick mycket vatten. Sedan delta i en aktivitet som kommer att få din puls upp och börjar svettas. Sitt i en bastu om möjligt. Svett bedriver gifter ur kroppen.
2.
Ta en dusch för att skölja toxiner (svett) från huden. Skrubba kroppen ren med en tvättlapp eller luffa och exfolierande tvål. Helt enkelt använda en peeling handske i duschen för att försäkra att alla gifter och döda hudceller avlägsnas helt.
3.
Kör ett varmt bad och strö en kopp Epsom salter i vatten. Magnesium i EPSOMSALT suger det in i huden och sedan drar gifter ur kroppen medan du tar badet. Efter att ha tagit badet, tom i badkaret och sedan ta en dusch med peeling tvål för att avlägsna dessa gifter.
4.
Starta en intensiv djup-rengöring ritual hudvård för att ta bort pormaskar, whiteheads, och oljefyndigheter från din hud. Gifter i ditt ansikte är det som orsakar akne och irritationer --- antioxidanter hjälper kroppen avlägsna dessa toxiner. Applicera en antioxidant-rik ansiktsmask på huden minst två gånger i månaden.
5.
Använd ett ansikte ångbåt minst en gång i veckan för att dra ut gifter och sedan skrubba ansiktet nedåt med en peeling ansikte tvål eller acne tvätt.

tips och varningar


 • Undvik att använda hud produkter som innehåller parabener, dioxan, eller akrylamid. Dessa är toxiska ämnen som är dåligt för huden och kan orsaka irritation. Ta vitaminer varje dag, inklusive A, B, C och niacin att hjälpa din gifter kropp att bekämpa och driva ut dem ur ditt system snabbare.


 • Relaterade artiklar


  hur mycket kostar tandblekning kosta?
  hur till friska Self Tan
  Hur man sköter om en näsa ring
  hur du tar bort en inbäddad läpp ring
  hur man framstå som mer feminina
  hur du raka benen utan att använda rakkräm eller gel
  om över disk tandblekning produkter
  om babyservetter
  vad är parfym gjord av?
  hur man odlar och underhålla långa, starka naglar