hur man kan bli av svettig och stinkande fötter

hur man kan bli av svettig och stinkande fötter

Det finns få saker värre än den obehagliga lukten av stinkande fötter. Lyckligtvis finns det sätt att bli av med illaluktande fötter

Du behöver:. .
Ren, torr fötter
Ren, torr strumpor och skor.
Foot pulver eller babypuder (talk).
Bikarbonat (bakpulver).


1.
Se till att dina fötter är rena och torra innan du sätter på strumpor och skor. På samma sätt se till att din strumpor och skor är rena och torra innan du använder dem.
2.
Om dina skor stinker och du kan tvätta dem, så gör det. Se till att du skölja dem noga före torkning, och låt dem torka innan du bär dem. Om du inte kan tvätta dina skor, häll lite bikarbonat i skorna och lämna över natten -. . Bikarbonat absorberar lukten
3
Strö fot pulver eller babypuder i strumpor att absorbera fukt från fötterna
4
Använd icke-bomull strumpor. . snarare väljer strumpor som sprider fukten borta från dina fötter, som de gjorda av akryl-eller syntetfibrer. Alla bomull material absorberar och behåller fukt, så om fötterna svettas är det svårt att bli av med den fukt och håller fötterna svettig och stinkande hela dagen.
5.
Håll fötterna rena gemensamt bruk områden såsom pooler, gym, bastu och badtunnor. Det är bättre att bära vatten skor eller flip flops när du deltar i dessa typer av aktiviteter för att hindra från att plocka upp någon fot sjukdom.

Tips och varningar


 • Om du misstänker att du har fotsvamp eller annan typ av mul sjukdom, kontrollera med din läkare eller apotekspersonal för lämplig medicinering eller åtgärd.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper inkontinensprodukter online
  hur man gör hårborttagning vax
  hur man skämma bort dig själv med fotbad hemma
  blått ljus hem rättsmedel för dålig andedräkt
  hur man tvättar insidan av läderskor
  om parfym prover
  hur man rengör ansiktet rodna & makeup borstar
  sätt att bota snarkar
  nikotin fläckborttagning
  Hur man blir säker