hur man kan bota extremt stinkande fötter

hur man kan bota extremt stinkande fötter

Våra fötter är ofta begränsade till skor i timmar åt gången, vilket kan leda till svettningar, bakterietillväxt och dålig lukt. Foot lukt är ett pinsamt skick, och hantera det kan verka skrämmande. Men det finns enkla åtgärder du kan vidta för att minska och hantera de problem

Du behöver:. .
Varmt vatten
Tvål.
Bomullstussar.
Tvättsprit.
Antiperspirant.
Plastfolie.
Strumpor.
1 /2 kopp av kosher salt.
1 liter vatten.
1 msk.
 bakpulver.
1 /2 kopp ättika.

Förebyggande


1.
Tvätta fötterna noga varje dag med varmt vatten och tvål. Använd en trasa eller liten borste för att nå de områden mellan tårna, och torka fötterna med en ren handduk när du är klar. Många människor försummar sina fötter under den dagliga duschar, vilket kan leda till bakterietillväxt som orsakar mul lukt. Överväg tvätta dina fötter mer än en gång om dagen, särskilt efter fysisk aktivitet eller när du märker dina fötter är svettiga.
2.
Håll fötterna torra för att förebygga svettning som kan leda till lukt. Efter tvättning grundligt, kappa varje fot med en liten mängd av majsstärkelse för att hålla fötterna torra. Du kan också strö insidan av skorna med lite majsstärkelse för att absorbera svett och dålig lukt. Vissa använder armarna antiperspiranter på fötterna för att minska svettning. Bara gnugga det bottnar i dina fötter med antiperspirant innan du sätter på dina strumpor och skor.
3.
Ändra dina strumpor och skor ofta för att minska bakterietillväxt och dålig lukt. Bär alltid ett extra par strumpor att byta till efter att delta i fysisk aktivitet. Prova att använda två par strumpor för att minska svettning. Bomull strumpor är mer absorberande än de gjorda av syntetiska material och är bäst för att förhindra lukt.

Wrap Your Feet


1.
Tvätta dina fötter noggrant med varmt vatten och tvål före sänggåendet.
2.
Använd en bomullstuss att ansöka gnugga alkohol till dina fötter. Se till att täcka alla ytor, även mellan tårna.
3.
Gnid ner på varje fot med antiperspirant.
4.
Wrap varje fot med plastfolie och sedan lägga på strumpor.
5.
Sov med lindade fötter och sedan tvätta dem på morgonen. Upprepa dessa steg varje dag i en vecka för att eliminera mul lukt, och sedan fortsätta en gång i veckan för att förhindra lukt upprepas.

Blötlägg Your Feet


1.
Blanda en halv kopp kosher salt med en liter vatten i ett fotbad. Blötlägg fötterna i denna lösning en gång dagligen för att minska svettning.
2.
Blanda en matsked bakpulver med en liter vatten. Blötlägg fötterna i 15 minuter två gånger i veckan för att minska lukten.
3.
Blanda en halv kopp ättika med en liter vatten. Blötlägg fötterna i ättika lösning för ca 15 minuter två gånger i veckan för att hantera lukt.


Relaterade artiklar


hur man gör den perfekta manikyr
hur man fäster löshår
om inåtväxta hår armhåla
hur handtorkar arbete
hur du ställer in en tand spa
het punk frisyrer för tonåringar
hur man gör torr kroppsolja
hur man gör en smöraren frisyr
hur man gör en industriell piercing
hur du släppa loss din inre skönhet drottning