hur man kan sluta röka med hjälp av kalk

hur man kan sluta röka med hjälp av kalk

Du måste ha hört orden: "Vet när du ska sluta innan du ens startar. " Det är ett bra råd till alla som älskar att utforska möjligheter, inklusive rökning, alkohol och spel. Just denna punkt, kommer koncentrationen att ligga på rökning

länge sedan, fann jag mig faller in och ut av rökning, frågade jag mig själv varför: för att jag var omgiven av rökare.

Så när de börjar röka, luktar jag deras röker då min mun vatten och snart är jag tände en. Det är drivkraften som kommer från de återstående nikotin som är bosatt i min mun vävnader som min tandkött och tunga.

Detta råddes att jag av en vän, som kände trick har praktiserats i deras kultur under en lång tid. Han fick mig att förstå vad städning min mun kommer att leda till: Cold Turkey

och han hade rätt

Du behöver:. .
Lime
eller calamansi.
eller Key Lime.


1.
Först måste du äga situationen. Du måste ta ansvar för ditt sluta och inte varje ursäkt som kommer upp kontrollerar dig. Alla dessa är gamla och har hört för många gånger. Och ännu fler personer har varit framgångsrika sluta på grund av detta motivation.
2.
Istället för att använda tandkräm på din tandborste, använda citron eller lime juice det bästa. Lita på dig själv att detta kommer att göra skillnad eftersom det kommer. Den syra från lime drar ut nikotin inlåning runt dina tänder och tandkött, och resten av vävnaderna i munnen.
Gör detta steg allra mest när du stiger upp på morgonen och innan pension på natten. Däremellan är helt upp till er diskretion (när du känner suget), men mest troligt att du kommer inte ha så mycket uppmana efter den första veckan.
3.
Upprepa första och andra steg varje gång du har lust att plocka upp och tända en cigarett. Gör dig själv en tjänst att vara lycklig och leva längre. Säg adjö till dåliga andetag också. citronsyra gör underverk för bleka tänderna också.

tips och varningar


 • du vaknar upp med de fräschaste andedräkt du aldrig tror kommer att vara möjligt för dig ha igen.
 • detta är också att bleka tänderna den sparsamma sätt.
 • inte överstiger 3 gånger per dag. du inte vill att acid att urholka dina tänder, inte sant? en eller två gånger är faktiskt tillräckligt bra för att Kil den blomstrande nivotine in i tandköttet och mellan tänderna.


 • Relaterade artiklar


  hur man återskapa utseendet på Bella Swan från "Twilight"
  Hur man använder en sminkspegel med ljus
  recept för naturlig tandkräm
  hur man kan kasta rakblad
  hur du tar bort lukt från händerna efter styckning lök, vitlök och hantering av fisk
  hur man kan stoppa överdriven kvinnor underarm svettning
  hur man tar hand om tunga piercingar
  bröstförminskning tekniker
  hur man ansöker Brun utan sol på händerna
  hemmagjord parfym essenser