vad vitamin skulle bidra till att naglarna starkare & inte split?

vad vitamin skulle bidra till att naglarna starkare & inte split?

Naglar som split och spricka är irriterande och ointressant. Det finns ingen gemensam formel för att förhindra naglar från delningen. Nyckeln till att behålla friska naglar är en kombination av vitaminer, mineraler och omvärdera sina egna vanor

Orsaker att dela

Nail uppdelning kan vara ett resultat av onychoschizia och brist på nurients. Onychoschizia är en konstant vätning och torkning av naglarna, vilket kan orsaka sprängning.

Nail Hälsa

Fingernaglar behöver ett jämnt flöde av olja att hålla sig frisk. Kalcium och vitamin B, C och E är alla stora för att upprätthålla spik hälsa.

Nutrition

Fingrar också behöver rätt näring för att hålla sig frisk. Upprätthålla en balanserad kost med friska mängder av fisk, kyckling och rött kött kan förhindra spik uppdelning.

Manikyr

Med en manikyr en gång i månaden kan förhindra spik uppdelning. En manikyr kan bidra till att stimulera blodflödet till naglarna via handmassage. Dessutom kan spika oljor som används under en manikyr hjälpa ersätta viktiga näringsämnen.

Personliga vanor

Dina vanor kan förebygga spik uppdelning. Använd skyddshandskar vid diskning eller andra hushållssysslor som rör vatten eller kemikalier. Och undvik att använda naglarna för att öppna och skrapa saker.


Relaterade artiklar


hur du tar bort inåtväxande hår
alternativa sätt att bli av med huvudlöss
hur man klippa bebisens naglar
hur du gör din egen naturliga deodoranter
Hur sker kroppen lukt?
hur man rengör tänderna hemma
hur man gör en hemmagjord salt deodorant
hur en locktång fungerar
hur man kan bli av armarna väta
rättsmedel för mul lukt