hur man byter Sonicare Elite batteri

hur man byter Sonicare Elite batteri

Det råder ingen tvekan om att Sonicare Elite är en fantastisk tandborste. Det är en elektronisk tandborste som ger en speciellt utformad, tidsinställda, borstning. Borsten levereras med en timer och har en deluxe laddningsmätare, enligt deras hemsida. En sak Sonicare inte föreskriver är batteribyte. Medan du kan ladda pensel, finns det en möjlighet att batteritiden långsamt kommer att minska, vilket gör laddas omöjligt. Utan flaggor batteribyte, skulle du behöva köpa produkten igen. Här är ett sätt att byta ut batteriet, utan återköp hela tandborsten

Du behöver:. .
Sonicare tandborste
Skruvmejsel.
Lödkolv.
Lödning fläta.
Två 2-tums ledningar.
4/5A Ersättningsbatteri cell.


1.
Bryter det laddningsbara batteriet av en avgift. Ta borste från sin laddning bas och slå på den och låt den gå tills den stannar. Upprepa detta steg tills borsten inte längre tänds och släcks.
2.
Ta bort den lilla trapetsformade gummidämpare på baksidan av Sonicare. Det finns på toppen, mot där borsten ansluter till kroppen av tandborste. För att ta bort den, kan det vara nödvändigt att använda platt skruvmejsel att den hoppar ut från sina bostäder. Se till att inte förlora det.
3.
Skilj manschetten från borsthuvudet, borttagning av gummidämpare låter dig göra detta. När borsthuvudet har tagits bort, placera manschetten tillbaka på handtaget. Dra åt manschetten på Sonicare handtaget och vrid åt höger tills du känner att huset börjar lossa. När det är lossade, dra huset ut och du bör se insidan av borsten.
4.
Lokalisera de två lödpunkter på kretskortet inuti. Dessa kommer att vara metallspets som håller såväl styrelsen på plats, liksom utrymme för en krets anslutning till batteriet. De är belägna i centrum av brädet ungefär 3 inches från varandra. Använd en lödning fläta och en lödkolv för att befria benen från styrelsen och batteriet på baksidan av kretskortet. Vänd penseln över och dra ut batteriet, kan du behöva använda en skruvmejsel för att lossa den, men med FN-lödning du just gjorde, bör det inte vara svårt.
5.
Vrid borsten tillbaka över och löd en kabel till varje lödpunkter på toppen av kretskortet. Trådarna ska vara ungefär 2 inches lång-och strippad på båda ändar (nog så att du lätt kan löda dem på bordet). Se till att de är säkra. När lödas till toppen av styrelsen, stoppa dem genom sidan av styrelsen och få dem sticka ut från botten-sidan av borsten, där batteriet en gång vilade.
6.

Få dina 4/5A battericell och skrapa upp de positiva och negativa terminaler med ett hobby-kniv eller din skruvmejsel. Du vill bara se till att skapa en tillräcklig yta så att löda håller sig till det i motsats till rullande rätt av det. Förstör inte batteriet.
7.
Använd lödkolven på en lägre effekt (om det är inte ett alternativ, använda en lägre watt lödkolv, som du inte vill i för mycket hetta upp batteriet) för att fästa rätt kablar du monteras i steg 5 till rätt terminaler för det nya batteriet. Anslut den positiva ledningen till den positiva kabeln, och den negativa till den negativa. Skjut batteriet och ledningarna i sitt rätta utrymme när lödningen har torkat och är säker. Se till att de är täta och kompakta i huset.
8.
Skjut omarbetade inre mekanik tillbaka in i yttre-borste bostäder. Du kan behöva att tillämpa en lite kraft att få det att klicka på plats (som ledarna kan ta upp mer plats än tidigare), men du kommer att få det att klicka.
9.

Sätt tillbaka den lilla trapetsformade bit på baksidan av penseln för att låsa allt på plats. Återmontera pensel och testa det. Du bör nu ha en utbytt batteri i din Sonicare tandborste.

Tips och varningar


 • Den process som beskrivs ovan rekommenderas inte av Sonicare, men det kan vara gjort. Ta bryr sig inte bryta några bostäder eller hus. Detta kommer att fungera, men det kan ta lite övning och en del elektriska kunskap, så var försiktig med att försöka det.


 • Relaterade artiklar


  hur du kan få i hårda kontakter
  hur att neutralisera parfym lukt
  tånagelsvamp lättnad
  bort semi-permanent hårfärgningsmedel från huden
  Hur sker kroppen lukt?
  vad levererar göra soldaterna i Irak behöver?
  vad är hållbarhetstiden för nagellack?
  hur man ger en perfekt manikyr
  hur man kan bli av rök lukt i håret
  alternativ till preventivmedel för kvinnor