hur man kan bli av med fett hår för män

hur man kan bli av med fett hår för män

Inte lider med fett hår, schamponering varje dag bara för att sluta med en fet huvud några timmar senare. Om du använder den vanliga hårvårdsprodukter som innehåller otäcka kemikalier såsom cetearyl alkohol, cetylalkohol, propylenglykol, natriumlaurilsulfat, Sodium Laureth Sulfate-något du inte kan uttala och inte vet vad det är-kasta de schampo och balsam bort omedelbart. Visste du att dessa produkter remsor håret dess naturliga oljor, kastar huvudet i överväxel att återhämta sig, producera mer olja? Din fett hår kan bero på din fet schampo hår produkt! Byt till 100 procent ekologiskt schampo och hårvårdsprodukter. Läs etiketten. Om du inte skulle äta det, inte sätter den på huvudet

Du behöver:
100 procent ekologiskt, naturligt hår produkter


1. .
Kasta onaturliga hårvårdsprodukter bort. Alla av dem.
2.
Köp 100 procent ekologisk hårvård produkt som du väljer. Jag rekommenderar allt från Burt's Bees, Natur Rich, eller Alba Organics. Dessa produkter finns tillgängliga online eller i god hälsokostbutiker, så använd den produkt du är bekväm köper. Ja, de är dyrare än den kemi som du har använt, men eftersom du kommer så småningom schampo mindre ofta du kommer att spenderar mindre pengar.
3.
Shampoo vanligt med den ekologiska produkt för en vecka. Detta gör att ditt huvud tid att återhämta sig från missbruket den har lidit med onaturliga hårvårdsprodukter. Inom en vecka kommer det att producera naturlig olja normalt.
4.
Skär ner på schamponering tills håret verkligen, verkligen behöver det. En man jag känner schamponeras varje dag men när han bytte till ekologiska hårprodukter, han behöver bara schampo var fjärde dag och hans hår är inte fet alls.
5.
Villkor håret ibland för att återställa fukt tagits bort av miljön. Om du brukar har fett hår, du behöver förmodligen inte balsam varje gång du tvättar den. Varannan vecka, ge huvudet ett bra djup skick-med en organisk balsam, förstås.
6.
Massage hela huvudet varje dag i 5 till 10 minuter. En massage är ännu trevligare om du kan få ett älskat en för att göra det-barnen är riktigt bra i huvudet massage eftersom de är mjuka. Massagen fungerar med kroppens naturliga tendenser och stimulerar håret att växa sig starka och friska, inte fet.

tips och varningar


 • Visste du Sodium Laureth Sulfate är en komplex kemisk innehåller svavelsyra, monododecyl ester, och natriumsalt? Det ökar frekvensen av Cankerskav.
 • Visste du natriumlaurilsulfat används även i motorns avfettningsmedel och rengöringsmedel golvet? I stora mängder eller med konstant användning, orsakar det Cankerskav och huden.
 • Visste du propylenglykol är ett annat namn för frysskydd?
 • Visste du cetearyl och cetylalkohol är vaxartad , fettalkoholer som finns kvar i håret oavsett hur mycket du sköljer? De vita flingor du ser kan vara ditt schampo flagna, eftersom dessa alkoholer tur att vax i rumstemperatur.


 • Relaterade artiklar


  hur man rengör kammar och borstar håret som ett proffs
  hur du ger dig själv en grundläggande hemma manikyr-pedikyr
  hur du väljer nits
  som uppfann tandborstar?
  hur man rakar med en öppen rakhyvel
  hur man gör ansiktshår växa snabbare
  hur du ändrar upp din look att imponera på en kille
  hur man ska behandla fågeln löss på människor
  hur du tar bort stinkande fötter luktar
  mäns skönhetssalonger tips