hur man skörda mänskliga feromoner

hur man skörda mänskliga feromoner

American Psychological Association föreslår att medicin och vetenskap ofta oense om effekterna mänskliga feromoner spelar i det mänskliga samspelet. Det finns dock ett samförstånd om hur dessa biokemiska utsöndras av kroppen och där de bästa platserna på människokroppen finns för skörd feromoner. Processen för att skörda mänskliga feromoner är densamma för både män och kvinnor, båda könen hemliga dessa biokemiska genom svettkörtlarna

Du behöver:. .
Filtrerade vattnet
Ekologiska frukter och grönsaker.
Frigående, hormon gratis kött.
Plastkniv.
Lufttät behållare.


1.
Se kroppens kemi är så ren som möjligt och inte förvanskas genom konstgjord och kemisk påverkan. För ett par dagar före skörd för de mänskliga feromoner försöka begränsa dricka och mat till filtrerat vatten och obearbetade livsmedel såsom ekologiskt odlade frukter och grönsaker och frigående, utan hormoner kött.
2.

bada eller duscha strax före skörd för de mänskliga feromoner att ta bort eventuella orenheter aktuella som kan korrumpera feromon biokemiska. Raka någon hårväxt från under armen området och avstå från att använda deodorant eller antiperspirant.
3.
Don kläder som inte absorberar fukt, eller bära en plast, termisk kostym specifikt till framkalla svett.
4.
Sweat. Promenad utomhus eller vrid upp värmen och engagera sig i aerob träning. Sluta med några minuter och använd en plastkniv för att lätt skrapa svetten ur under armarna. Direkt svett i en lufttät behållare.


Relaterade artiklar


elektrisk rakning vs blad
hur man behandlar uppdelning, peeling naglar
hur man gör en total makeover häst
tips för att se yngre
hur man duscha med en vrist skada
hur du gör din egen innehavaren resa vävnad
hur man håller skorna luktar gott
hur du infogar och tar bort kontaktlinser
biverkningar av vissa dri
bee & blomma ros tvål ingredienser