mäns skönhetssalonger tips

mäns skönhetssalonger tips

I den snabba värld vi lever i, första framträdanden är allt. Om du inte gör ett gott intryck i början, har du förmodligen inte kommer att få en andra chans. Därför behöver man inte lyxen att inte grooming sig längre. Om du är en enda kille, bör ser bra vara högt upp på listan. Men ser bra konsekvent tar lite arbete

Hud

Det är oerhört viktigt för män att utveckla och hålla sig till en hudvård regim. Detta är förmodligen den mest förbisedda aspekten av en mans kropp, men bra hud kan gå långt med kvinnor. Män bör börja experimentera med ansikts-och kroppspeeling och hudkräm tills de hittar produkter de vill. Produkter klassificeras normalt med fet hy och känslig hud. Om du har känslig hud, hitta produkter med extra fuktighetskräm och solskydd. Å andra sidan, om du har fet hud, använder olja-fria produkter. Detta bör drastiskt förbättra tydligheten och känslan i huden inom några veckor.

Rakning

Felaktig rakning metoder kan skriva ditt ansikte täckt med nedskärningar och razor bumps. Kontrollera att du använder en bra rakhyvel istället för en billig engångsrakhyvel. Vidare använder en högkvalitativ rakkräm och överväga att köpa en borste för att tillämpa den.

Hair

Ta hand om ditt hår genom att köpa god kvalitet schampo och balsam. Rådgör med din frisör om du är osäker på vad schampo och balsam du behöver. Dessutom schemalägga regelbundna frisyr utnämningar och få nedskärningar som är lämpliga för dig. Återigen, få råd från din frisör är alltid en säker väg att gå. Slutligen, ta hand om dina ögonbryn genom att ibland grooming dem. Kvinnor märker buskiga ögonbryn och det kan hindra dig från att få den andra dagen.

Motion

Även om du inte nödvändigtvis måste vara en bodybuilder att landa kvinnor, som i formen verkligen hjälper. Gör ditt bästa för att äta hälsosamt och försöka få någon form av motion på daglig basis. Detta kan vara något intensiv som tyngdlyftning eller något enkelt som att gå runt kvarteret.

munhygien

Dental hygien är lika viktigt som att ta hand om din kropp. Borsta tänderna tre gånger om dagen (efter varje måltid) och se till att få din tunga också. Dålig andedräkt är en omedelbar avstängning för kvinnor. Dessutom hänga med schemaläggning din tandläkaren (helst två gånger per år eller mer) för rengöring.


Relaterade artiklar


hur du tar bort förhårdnader från fötterna
hur man gör alla naturliga handgjorda babypuder på de billiga
lära sig att klä upp
Ta bort en näsa skruv
hur man rengör metalldelar på hållarna och partiella proteser
hur man gör livet lättare med borta goo
Hur uppstår en NAGELROT?
hur man gör fryst daiquiri parfym
hur du gör din egen hemmagjorda deodorant
hur man rengör en rakning rakhyvel