säkerhet av ren en elektrisk rakapparat

säkerhet av ren en elektrisk rakapparat

Rakapparater är effektiva vägar för män att raka sina ansikten när de är på språng och inte vill ta itu med rakkräm och rakblad. Men rakapparater måste rengöras regelbundet eftersom de samlas små bitar av hår. Följa vissa riktlinjer för säkerheten så att du inte skadar dig själv eller skada rakapparat

Koppla ur och ta bort batteriet

Innan du rengör rakapparat, koppla eller ta bort batteriet från rakhyveln själv så att du inte av misstag slå på den medan bladen är utsatta, skär dig själv på den otroligt vassa rakblad i huvudet. Detta kommer att säkerställa att du kan rengöra kniven med tillförsikt och det finns ingen chans att de kommer surra på och skär i dig.

Använda ett verktyg för Clean

Rengör alla de gamla bitar av hår och damm som har samlas in i den med ett verktyg som en tandborste eller bomullstops. Dessa poster gör ett bra jobb med rengöring och de också hålla fingrarna från att komma i direkt kontakt med bladen. Den ensamma blad i rakapparat fortfarande kan skära dig så håll fingrarna så långt från dem som möjligt.

Nr Vatten

Trots att rakapparat är urkopplad bör vattnet inte köras över den eftersom det kan ha farliga effekter senare. Vatten kan inte bara skada elektrisk rakapparat och hålla den från att fungera i framtiden, det kan också korta ut och skada dig när du är rakning senare. Små mängder vatten kan samlas i rakapparat kropp sig själv och bli farlig för vem använder den nästa, vilket skapar möjligheten till en kort och efterföljande elchock.


Relaterade artiklar


vad är botemedel mot inåtväxta hår?
hur man ska hantera hudirritation
hur man får sandal-värdig fötter
hur man sätter i kontakterna
definition av en toastol
säkerhetsföreskrifter när du gör en bad fizz
hur i blöt liktornar av fötter
hur man gör en antimykotisk fot pulver till fot svamp
hur man rakar
hur man gör håret slutar växa