skönhetsvård för kvinnor

skönhetsvård för kvinnor

Skönhetsvård för kvinnor innebär att man tar hand om dig själv inifrån och ut för att leta och känna ditt bästa. Det räcker inte att bara kasta på make-up för att täcka upp år om de inte uppmärksamma hälsa huden. Du måste flitigt föra en hälsosam livsstil, eftersom din yttre utseende är direkt relaterade till de saker du lagt i din kropp och de delar din utsättas för. Du kanske har roligt i processen

Hud

Den kanske viktigaste aspekten av skönhetsvård är fräschare hy. En rad olika faktorer som kan rengöring, fuktgivande, dricka mycket vatten, äta gott och vila mycket. Varje morgon, tvätta ansiktet med en rengöring som passar din hudtyp. Följ med en fuktkräm som innehåller en SPF 15 eller mer för att skydda huden från skadliga strålar solen. För att hålla huden hydrerad under dagen inifrån och ut, dricka den rekommenderade åtta till tio glas vatten om dagen. Undvik rökning, vilket inte bara obotliga skador på hela kroppen, men det åldrar huden allvarligt med fina linjer och rynkor. Var noga med att rengöra ditt ansikte ännu en gång innan du går till sängs, och gör dig själv till förmån för att få tillräckligt med sömn för att hålla mörka ringar under ögonen borta.

Få in motion

Komma mycket motion i form av aerob och styrketräning bidra till att upprätthålla muskeltonus. Dessutom förbättrar aerobisk aktivitet hudens hy, eftersom det förbättrar blodcirkulationen, som ansvarar för att leverera näringsämnen till dina hudceller. Motion hjälper också upprätthålla stress som kan leda till otäcka hud break-outs. Tillbringa några timmar i veckan löpning, promenader och ridning din cykel för att hålla dig i form och får plats i din favorit jeans.

Äta bra

Att äta en välbalanserad kost av hela livsmedel är avgörande för hälsan hos din hud, hår och naglar. Livsmedel rika på antioxidanter som bär, tangeriner och squash tecken kamp åldrande och skador som fria radikaler göra för huden. Kalcium i spenat och fettsnåla mejeriprodukter stimulerar spik tillväxt och styrka. Och nå god, glänsande hår genom att lägga till livsmedel rika på omega-3-fettsyror som lax eller linfrö till din diet.


Relaterade artiklar


hur man gör parfym länge
hur man gör en kraftfull naturlig munvatten
hur man spara $ 240 per år på hårklippning
hur man bär parfym dofter-utan att döda resten av oss
Vad är smart casual dressing?
hur man kan spara tid i duschen
hur säkert klippa barnets naglar
hur man sätter manschettknappar på tröja
hur man rengör en navel ring
hur man luktar gott