vilken ålder bör barn börja använda nagellack?

vilken ålder bör barn börja använda nagellack?

Ålder lämplig användning av nagellack och annan kosmetika är en kombination av barnets kognitiva förmåga och föräldraledighet diskretion. Men många nagellack har giftiga kemikalier. Varken vuxna eller barn ska använda dessa nagellack. Har dock flera tillverkare skapat nagellack som är säkra för barn och vuxna

åldrar då barn får använda Nail Polish

Den bästa åldern att låta barnen använda nagellack är när de är förbi tumsugning skede. Barn slutar oftast suger på tummen i åldrarna 4 och 5.

Toxiner i Nail Polish

nagellack är lämpligt för barn att bära, om den sätts under tillsyn av vuxen. Men föräldrar måste vara försiktig med nagellack eftersom vissa har farliga kemikalier. Modern nagellack uppstod som en biprodukt av billack på 1920-talet och började säljas i varuhus 1937.

Toluen

Toluen används som lösningsmedel för att skapa en smidig polish. Denna kemikalie kan orsaka illamående, yrsel och huvudvärk. Det är en möjlig reproduktion och utveckling toxin som har kopplats till lever och njure störningar samt en högre grad av missfall.

Dibutylftalat och formaldehyd

dibutylftalat används för att förhindra nagellack flisning. Detta har associerats med att skapa hormonell obalans hos barn och fosterskador. Formaldehyd härdar nagellack. Denna kemikalie kan orsaka cancer.

Alternativ till giftiga nagellack

Det finns alternativ till giftiga nagellack. De ingredienser som används i naturliga nagellack återgå till gamla recept för kosmetika. Tillverkare använder för närvarande mineraler, såsom glimmer och järnoxid i ett vatten lösningsmedel för Sparkle. Dessa naturliga ingredienser är hälsosammare för barn att bära.


Relaterade artiklar


hur man kan stoppa små röda rakhyvelsutslag
hur man kan bota inåtväxta naglar
ammoniaken att bota svettiga handflator
hur man kan bli av mul lukt och gör dina fötter luktar bättre
hur man gör en återfuktande spik olja
hur man bär sig rätten trosor, ingen trosa linjer
hur man tar hand om din rakhyvel
hemlagad nagelbitande behandling
hur man spara $ 240 per år på hårklippning
hur man kan bli av dålig lukt fot