diy skönhet maträtt

diy skönhet maträtt

En skönhet skålen är några keramik-, glas eller plast skylt eller behållare som kan användas för att hålla skönhetsprodukter. Till exempel kan en skönhet maträtt visa en dekorativ tvål, en samling av örhängen, ringar eller en Hodge Podge av läppstift och läppglans. Skapa din skönhet maträtt genom återvinning stämmer Kina eller andra behållare. Lär dig att titta på tallrikar, skålar och koppar i ett annat ljus, och du kommer snart att visa en särskiljande skönhet maträtt i ditt badrum eller sovrum

Cup

Besök secondhandbutiker och antikaffärer. Välj en enstaka te kopp eller punch skål kopp att använda som din skönhet maträtt. Gruppera flera omaka koppar på en silverbricka, och visas på din byrå eller badrum disk.

Stockar och fat

Köp en enda pinne glas ljus och en vintage porslin tallrik eller fat. Med hjälp av en limpistol, linje toppen av ljusstaken med lim, och tryck sedan omedelbart på skylten eller fat på toppen. Du kan göra detta med tre olika ljus pinnar av varierande höjd för att skapa en "skönhet maträtt" för armband, ringar och broscher.

Gravy Båtar

propagera varvet försäljning för en sås båt. Gamla sås Båtarna är perfekta för fyllning med rör med läpp stick och läppglans. Visa en trio av sås båtar på en keramisk tallrik eller en silverbricka på ditt badrum disken. Fyll varje såsen båt med olika smink objekt, till exempel läppstift, ögonskuggor och rouge.

Glasögon

Intressant vattenglas, flöjter champagne och glas martini kan användas som kreativ skönhet rätter. Fyll en martini glaset med små bollar av tvål och placera på ditt badrum disken. Fyll champagne flöjter med smink borstar. Line en fönsterbräda med vatten glas, och fylla dem med bomullspinnar öra, bomullstussar och nagelfilar.


Relaterade artiklar


hur man använder en offentlig toalett utan att röra något
hur man tjockna ett skägg
hur man köper rätt storlek glasögonbågar
historien om barberaren pol
hur man bär bra nagellack för St.
hur att sanera dina pipor?
hur man improviserar i den dagliga behov - Del I
mul lukt behandling
hur man kan kasta rakblad
drysol förskrivningsinformation