hur man gör hästsvans scrunchies

hur man gör hästsvans scrunchies

Hästsvans scrunchies är behändiga mode verktyg för att dra tillbaka håret i en hast. Gör dem färgglada och ljusa till jazz upp ett träningspass outfit. Använd svart eller texturerat tyg till en mer elegant hår innehavare. Hästsvans scrunchies är billiga att göra och är roliga presenter att ge barn och vuxna. Gör ett gäng för att sälja eller dela. Tvätta hästsvans innehavare enkelt genom att kasta dem i den milda cykel av tvättmaskinen eller i en vask i vatten med diskmedel

Du behöver:.
Tyg
Härskare.
Penna.
Sax.
Needle.
Tråd.
Sömnad stift.
u00BD-tums bred resår.


1.
Sträck ut tyget, jämnade ut rynkorna. Lägg din härskare nära kanten och åtgärd 10 inches i längd. Markera 10 inches med en blyertspenna.
2.
Åtgärd 3 inches av bredd för 10-tums längd tyg. Markera 3 inches med en blyertspenna. Klipp ut tyget med saxen stämmer med märkningen du gjort.
3.
Pin de båda sidorna, på längden och fäst den med nålar. Om tyget är texturerat, sy med avigsidan utåt.
4.
Trä nålen med ca 2 meter tråd. Knut ihop ändarna. Sy en söm i tyget där du har den fäst på längden. Gör detta för hand eller använda en symaskin. Knut i slutet av tråden och skär överskottet bort.
Vänd sys tyget ut och in försiktigt.
5.
Mät och kapa en 1-fot lång elastisk. Skjut försiktigt den elastiska genom tyget badkar du har skapat. Om du har svårt att skjuta resår i, sedan använda din sax som en vägledning. Skjut tyget röret över det sax bladen. Clip slutet av elastiska med sax tips. Dra den elastiska igenom.
6.
Scrunch upp tyget. Säkra elastiska tillsammans med en knappnål. Sy de två ändarna tillsammans. Klipp bort överflödigt elastisk. Sy tyget tillsammans med mer nål och tråd.

Tips och varningar


 • Använd silkeslen tyg för att göra din scrunchies ser elegant.


 • Relaterade artiklar


  Hur gör jag rent urin bort av en skönhet vila madrass ?
  information om Oster klippmaskiner
  hur man avblockera tilltäppta porer
  hur man kan bli av med fläckar hårfärgningsmedel på huden
  som uppfann tandborstar?
  hur man gör en behandling tånagelsvamp
  hur man gör hemmagjord doftande damning pulver
  hur du tar bort skum konstruktion spray från mänsklig hud
  hur du släppa loss din inre skönhet drottning
  är ögonfrans permanentvätska farligt?