hur man skulptera ögonbrynen

hur man skulptera ögonbrynen

Jag är ett ögonbryn fanatiker, och du bör också! Definiera dina ögonbryn definierar ditt ansikte, lyser ögonen och gör att du ser put ihop, även om du inte har duschat på tre dagar och din eyeliner har blivit din rodna. Allvarligt. Vill du komma bort utan att bära smink? ! Nyp dina kinder och forma dina ögonbryn

Du behöver:.
Rakapparat
Små trimning sax.
Fuktig trasa.
Fuktighetskräm.


1.
Få framför en spegel under bra belysning och ta en ordentlig titt på dig själv. Förutom din självklara skönhet och glamour, vad ser du? Vilken typ av ögonbrynsform har du? Flat? Välvda? Semi-ringat? Har du vilda bryn? Tämja dem? Meek och nästan osynlig mini-ögonbryn? Vad du än ser, påminn dig själv att du fortfarande vill att grundläggande form och utseende när du är klar. Ingenting ser sämre än över-plockade (eller gudar . . . rakas) ögonbryn. Den uppsättning som du föddes med ser bäst ut i ansiktet (efter lite tweaking). På tal om rakning dina ögonbryn . . . inte. Snälla. Om inte för din skull, för alla andras. Ingen drar av "no ögonbrynet" utseende. Du ser antingen obotligt förvirrad, eller ännu värre . . . MIME-like. Samma sak gäller för tunga liner eller Sharpie ögonbrynen. Fortfarande mime-liknande men med lite psykopat la i.
2.
Alla goda ting måste få ett slut, inklusive ögonbrynen. Ta en penna och placera den på sidan av näsan horisontellt. Markera det med en punkt av ögonbryn /liner penna. Det borde vara en bra startpunkt för tweezing, inte tillräckligt nära för att ens börja att föreställa sig en unibrow, men inte placerade så brett isär att du ser tecknad film. Nu plockar bort alla mörka hårstrån i mitten. Du kan lämna fin, öppen hår, om du inte vill ha att plocka där.
3.
Ta den där pennan och gör en 45 graders vinkel från den yttre ögonvrån. Ditt bryn ska mattas till denna punkt (om du är så lycklig att ha så långa glamorösa ögonbryn!). Gör en prick med ögonbryn /liner penna och låt den stå nu.
4.
Borsta ditt hår med ett ögonbryn borste eller ögonfrans kam, skapa en ordnad form. Om du har lång panna hår som måste borstas upp att skapa en ännu, * ren form utan klumpar eller tunga /tunna fläckar * göra det. Borsta både ögonbrynen på samma sätt och ställa dem genom att ta lite vaselin /chapstick /panna vax på fingret och ange dem som du vill. Nu tar klippning (eller liten) sax och trimma borstat upp hår i enlighet med din naturliga panna form. Denna enkla steg gör hugest skillnaden!
5.
Om du någon tunn eller unshapely delar av brynen har, fyller dem med mjuka drag från en eyeliner /ögonbryn penna en nyans ljusare än din naturliga panna färg. Om en bestämd och jämn form inte har medverkat i brynen, gärna lätt spåra en form du vill.
6.
Slutligen plockar alla de strån som sticker ut från den formen. Var extra försiktig när du är mycket nära de strån du VILL . . . snabb plockning ofta leder till långsamma veckor håret växer tillbaka i kala fläckar du av misstag skapat! Taper sakta i slutet, och inte plockar dem för tunt! Stora ögonbryn är tillbaka. Eftersom de är awesome. Och enkelt. Gör det inte svårt för dig själv.
7.
Survey ditt arbete. Även? Preparerade? OCD och awesome? Bra. Förbered dig på att njuta av ett liv wed perfekt ögonbryn!


Relaterade artiklar


hur man sparar pengar när du får lösnaglar
fördelarna av Kastilien tvål
hur man kan bota extremt stinkande fötter
hur du utför en stor pedikyr hemma
hur man byter linser i glasögon
super öra reningsteknik
aftershave faq
värderingsavdrag för pojkens med lockigt hår
hur torra naglar lätt och snabbt
drysol förskrivningsinformation