hur skönhet unna dig den naturliga vägen

hur skönhet unna dig den naturliga vägen

Hur man Skönhet Unna dig den naturliga vägen

Om du är trött på att försöka de kemiska produkter på huden som inte bara kosta en förmögenhet, men knappt mange för att uppdatera din hud i mer än ett par dagar, sedan sin förmodligen gången du insåg att du skulle vara bättre utan dem ändå. Det finns mycket bättre och effektiva ingredienser på ditt kök hyllan!

Ett mycket bättre alternativ är att använda några naturliga produkter som vet exakt hur man kan föra tillbaka livet till dessa celler i huden så trött på din kosmetiska varumärken. Här följer tre steg formel som du kan testa en gång i veckan för att uppdatera din ansikts hy:

Du behöver:
papperskorgen kan
. Wide-tandad kam.
Varmt vatten och tvål.
Tandpetare.
Sink.
Schampo.
Ren, gammal tandborste (valfritt).
Ren handduk


1
Hur man Skönhet Unna dig den naturliga vägen
Rengöring:. . En av de bästa sätten att rensa upp din hud är genom tillämpning av Fullers jorden. Lägg lite av mjölk till att göra en pasta (om din hud råkar vara extremt fet, i vilket fall rent vatten kan vara ett lämpligt alternativ). Låt klistra på huden och tvätta bort det efter att det torkar
2
Hur man Skönhet Unna dig den naturliga vägen
toning:. . Gå för en ånga ansiktet (lägg del kamfer i vattnet om du har pormaskar). Detta inte bara rengör huden ytterligare, men också slappnar du helt. Tvätta ansiktet med iskallt vatten och tillämpa några yoghurt /ostmassa för att stänga porerna och ton din hud.
3.
Hur man Skönhet Unna dig den naturliga vägen
Fuktgivande: återfuktar huden med mjölk och honung massage. Alternativt kan du också en droppe eller två av kokosolja eller mandelolja i ansiktet som också kan lätta något nyutvecklade märken. Hoppa över det här steget om du har en extremt fet hud.

Tips och varningar


 • Innan du väljer någon av de fysiska produkterna som nämns ovan se till att du inte råkar att vara allergisk mot dem.
 • inte upprepar denna procedur mer än en gång i veckan för att se till att din hud fortsätter att behålla sin naturliga oljor.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan bli av alkohol lukta på andedräkten
  hur man klippa bebisens naglar
  hur du designa din egen sko som passar foten
  hur man har vackra naglar
  hur man rengör öronen ordentligt
  hur man gör en fot scrub behandling för torra hälar
  om manikyr
  Top 10 mäns dofter
  äggvita använder
  hur man sätter på lösnaglar